Дітям із Лисичанська влаштували екскурсію Черкащиною

Дітям із Лисичанська влаштували екскурсію Черкащиною

Гості з Лисичанська, що на Луганщині, вже втретє приїздили до Черкащини. Тут більше 30 учнів із Лисичанської школи № 24 перебували протягом трьох діб. Спільно з директором закладу та вчителями вони відвідали Черкаський національний університет, здійснили екскурсійну поїздку катером по Дніпру, подорожували визначними місцями Черкас, Канева й Чигиринщини. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській ОДА.

А вчора у стінах Черкаської загальноосвітньої школи-інтернату № 14 їх вітав перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. Разом із працівниками управління освіти і науки Черкаської обласної адміністрації, директором та вчителями тутешнього закладу спілкувалися з гостями, дарували подарунки та запрошували знову.

Директор школи Наталія Ніколаєва розповіла, що коли побували на Черкащині вперше, 2015-го, надзвичайно закохалися в цей край, землю, її історію, у привітних та чуйних людей.
– Насправді ми вчимося у вас, як любити свій край, власну історію, як цю любов передавати дітям, – сказала Наталія Віталіївна. – Тому ми дуже вдячні за вашу допомогу й підтримку, за теплий та гостинний прийом й водночас за те, що усьому цьому нас навчаєте.
Зауважимо, подорожі Черкащиною для гостей з Лисичанська організували за сприяння Черкаської обласної державної адміністрації.
Нагадаємо, співпраця Черкащини з Лисичанською ЗОШ I-II ст. № 24 Луганської області триває з 2014 року, коли наша область зголосилася допомогти у відновленні будівлі навчального закладу після пошкодження внаслідок збройних дій. Загалом протягом 2014-2017 років Черкащину відвідали 4 делегації з Донецької та Луганської областей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x