Біля черкаської «Долини Троянд» утонув юнак

Біля черкаської «Долини Троянд» утонув юнак

На Дніпрі тривають пошуки 16-річного хлопця, який зник ще 1 липня. Хлопець утонув у Черкасах, в районі «Долини троянд». Про це «Нова Доба» дізналася від Костянтина Проценка, речника начальника Управління ДСНС у Черкаській області.

Близько 17-ї години під час купання на надувному матраці, перебуваючи за 150 метрів від берега, перекинулись та впали у воду двоє молодих хлопців, обидва почали тонути.

Надзвичайну пригоду помітив чоловік, який рибалив неподалік. Чоловікові, який одразу кинувся на допомогу, вдалось врятувати одного із потопельників, іншого, мешканця села Хутори, попри численні спроби помітити у каламутній воді йому не вдалося.

На місце події прибуло відділення водолазних робіт аварійно-рятувального загону спецпризанчення Управління ДСНС, проте зусилля чотирьох водолазів успіху не мали. Не вдалось знайти потопельника і наступного дня. Пошуки хлопця продовжаться 3 липня.

З початку року на водних об’єктах області зареєстровано вже 23 пригоди, внаслідок яких 15 осіб загинуло, 10 осіб вдалось врятувати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x