За фактом події, що трапилася на Золотоніщині, поліція відкрила кримінальне провадження

За фактом події, що трапилася на Золотоніщині, поліція відкрила кримінальне провадження

Про це начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області розповів на брифінгу за участі керівників силових відомств. 

17 березня до поліції надійшло повідомлення, про те що невідомі особи захопили підприємство на Золотоніщині, інформують у пресслужбі поліції Черкаської області.

«Телефонуючи на спеціальну лінію 102 заявники повідомили, що невідомі озброєні люди, у кількості 15 осіб, зачинили працівників підприємства в адміністративній будівлі та вимагали встановити нового керівника, при цьому погрожували», − розповів Вячеслав Гурін.

На місце події негайно виїхали наряди групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, керівник Золотоніського відділку поліції та його заступник.

«Правоохоронці відреагували оперативно. Наразі встановлено, що людей було 12. На місці особам провели поверхневий огляд, а також оглянули автомобілі. Зброї виявлено не було. Також не було зафіксовано порушень громадського порядку. Зараз слідчі з’ясовують усі обставини події», − додав В’ячеслав Гурін.

Люди, які прибули, пред’явили документи про те, що призначений новий керівник підприємства та новий власник. У спілкуванні з працівниками підприємства правоохоронці встановили, що вони заперечують те, що будь-хто змінював керівника та власника, печатка знаходиться на підприємстві. Усі виробничі процеси відбуваються. Зборів аукціонерів з приводу зміни власника не відбувалось.

За вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x