«Черкаські Мавпи» програли «Говерлі»

«Черкаські Мавпи» програли «Говерлі»

Для визначення переможця у франківському матчі командам не вистачило основного часу. На жаль, в овертаймі сильнішими виявилися господарі – 84:78. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Значно досвідченіший склад «Говерли» мав солідну перевагу на старті поєдинку. Тотальне домінування у боротьбі за підбирання (13-6 після першого періоду) дало можливість говерлянам зорганізувати значно більшу кількість атак. Дві з них результативно провів Фрасенюк, а після дальнього влучання Козлова різниця в рахунку стала дуже неприємною для гостей – 16:6. Лише після цього молоді гравці черкасців прийшли до тями. Зменшивши кількість невимушених втрат під час швидких відривів, гості почали скорочувати відставання. Емоційним піднесенням можна назвати данк Чумакова. Саме він заклав фундамент ривка черкасців, який продовжився і в другому періоді. На його старті розходився Кальніченко, котрий уже в середині періоду мав 10 балів у своєму активі. Підтримав одного з найдосвідченіших гравців команди Чигринов. Більше того, два триочкових від Олексія майже вирівняли ситуацію на майданчику – 26:24. А ще за мить Чумаков вперше зі стартових секунд гри встановив рівновагу. Вільно видихнути після важкої роботи хлопцям Максима Міхельсона не вдалося. Говерляни майже миттєво двічі влучили з периметру (Козлов та Фрасенюк) і повернули собі жадану різницю – 36:30, з якою команди і відправилися на велику перерву.

Старт третьої десятихвилинки став справжнім бенефісом Святослава Михайлюка. Спочатку черкаський талант завершив два видовищні проходи, а потім розрядився потужним данком після свого ж підбирання – 40:36. Такі емоційні дії форварда завели всю черкаську команду, яка протягом періоду перманентно скорочувала своє відставання. Надихнувся індивідуальними діями Михайлюка і Чумаков, який у другій половині періоду кілька разів слушно взяв на себе. Спочатку Ігор видав видовищний слем, а після цього ще й вдарив здалеку. Все це дозволило «Мавпам» напередодні старту четвертої десятихвилинки скоротити різницю до трьох очок – 52:49.

В четвертій десятихвилинці «Мавпи» взагалі виглядали фаворитом пари. Неймовірна самовіддача у захисті та два дальні влучання поспіль Чигринова і Кобця дозволили «Мавпам» повести з симпатичною різницею – 62:67. За останні чотири хвилини ігрового часу «Говерла» зробила відчайдушну спробу скоротити своє відставання. Низка штрафних та влучання Козлова за 10 секунд до завершення гри зробили рахунок 66:68 на користь «Мавп». Однак гру в овертайм перевів Павло Рєвзін, який продуктивно використав ці секунди для своєї команди – 68:68.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x