«Після Перемоги»: черкащан запрошують на благодійну виставу

«Після Перемоги»: черкащан запрошують на благодійну виставу

У жовтні на сцені Черкаського театру Шевченка відбулася прем’єра вистави «Після Перемоги» за участю акторів з інвалідністю. Багато черкащан цікавилися, чи гратимуть постановку ще. Ті, хто хотів побачити її, чи прийти на виняткову подію вдруге, – матимуть таку нагоду 12 грудня.

Це історія про людей, які з гумором приймають життєві виклики, мають власні амбіції, борються зі стереотипами, мріють, кохають. Пліч-о-пліч вони допомагатимуть своєму другові, аби зробити його трішечки щасливішим. Та насправді протягом цієї пригоди кожен віднайде щось своє…

Нагадаємо, вистава створена в межах Проєкт «Митцем може стати кожен, хто хоче і має, що сказати суспільству». І це перша масштабна ініціатива в Україні, яка розрахована на людей з інвалідністю.

Показ буде благодійним, тож глядачі зможуть зробити свій внесок у Перемогу. На зібрані кошти для підрозділу, в якому служить художник з освітлення Черкаського театру Шевченка Олександр Обухов, придбають найнеобхідніше.

Над проєктом працювали: вихованці Центру «Жага життя» та ГО «Спілка батьків молоді з інвалідністю «Перспектива», головний режисер Станіслав Садаклієв, артист балету Руслан Лисінський, диригентка Олена Бєлкіна та солістка Черкаської філармонії Олена Лютаревич-Марченко.

Однак допомогти можна вже зараз:

лінк на банку: https://send.monobank.ua/jar/4zUSzxkB4f

номер картки банки: 5375 4112 0929 1108

PayPal: oldishop18@gmail.com

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x