Двох захисників провели в останню путь у Черкасах

Двох захисників провели в останню путь у Черкасах

Сьогодні в обласному центрі попрощалися з двома військовослужбовцями, які загинули, захищаючи нашу країну, наше майбутнє, нашу свободу та незалежність.

Сержанту Христюку Василю Олександровичу був 51 рік…

Народився військовий в селі Ясенівка, що на Київщині. Закінчив Ясенівську сільську загальноосвітню школу. Навчався на електромонтажника в Рокитнянському професійно-технічному училищі. Проходив строкову службу, після якої працював на різних підприємствах міста.

Після початку повномасштабного вторгнення проходив військову службу на посаді водія-санітара медичного пункту механізованого батальйону. Вірний військовій присязі загинув у бою за нашу Батьківщину в Запорізькій області. Василь Олександрович пішов із життя внаслідок отримання несумісних із життям поранень під час мінометного обстрілу.

 

Серце солдата Заболотного Олега Леонідовича зупинилось у віці 49 років.

Олег Леонідович народився в с. Чорнорудка Житомирської області. Навчався у ЗОШ №23 м. Черкаси. Після був призваний на строкову службу до лав ЗСУ. Працював на Черкаській ТЕЦ, на посаді машиніста-обхідника котельного устаткування. Потім − плиточником-облицювальником.

Військову службу проходив на посаді стрільця-зенітника відділення зенітного ракетного взводу механізованого батальйону. Загинув під час виконання бойового завдання.

 

За інформацією пресслужби Черкаської міської ради

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x