«Я людина стримана. Тож уявіть, як мені накипіло, якщо я так поводився»

«Я людина стримана. Тож уявіть, як мені накипіло, якщо я так поводився»

Є така професія – проблеми створювати. Створив проблему, почекав, поки на тебе «вийдуть рішати», вирішив проблему. І дарма, що війна, що бізнес ледь жевріє, що кожна гривня обраховується. Таких людей називають пристосуванцями або присосками. Це як риби-прилипали, що прилипають до акул або китів. Або як гельмінти, що можуть десятиліттями об’їдати здорові організми. Спочатку десь у КСНі, потім у ритуальній службі, згодом у земельній комісії, в суді присяжних. Коротше – типовий посередник, якому на хліб капає трохи ікри з маслом. Йому в принципі все одно, де і кого об’їдати – схему завжди знайдуть чи вигадають. Проте вони вміють тільки обкрадати. Інших навичок у них немає. Ні дня не працюють у конкурентних умовах, не створюють жодного робочого місця, не створюють додану вартість, я вже мовчу про залучення інвестицій. Вони просто перерозподіляють чужі прибутки.

Як це працює?

«Посередник-прилипала» на сесії виділяє окремі питання, переважно ті, що стосуються бізнесу. Ці питання знімаються з порядку денного або з групування, або на так званий «виїзд на місце для довивчення питання». Все це робиться свідомо. Ви запитаєте, для чого? Для того щоб почалися «тьорки» і пролунало «Ваші проблеми можна вирішити за…» (додумайте самі).

Не вірите? Сесії транслюються наживо. Динаміка проста, а статистика яскрава. Ті самі питання, що «прилипала» знімав з порядку денного на одній сесії, голосуються на наступній сесії (максимум через одну сесію).

Всі це знають, але ніхто про це не каже. Колеги депутати також про це знають, але теж мовчать.

Більшість обурюються. Хтось платить, не наважуючись на протистояння.

Я людина стримана. Ви всі про це знаєте. А тепер уявіть, наскільки мені накипіло, якщо я так себе поводив.

Я не втримався і сказав все в обличчя. Давно хотів, давно накипіло.

В спільноти хочу перепросити за свою поведінку.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x