Не мовчіть, якщо на ваш бізнес тиснуть

Не мовчіть, якщо на ваш бізнес тиснуть

Днями відбулося важливе засідання Ради національної безпеки і оборони України – було вирішено обмежити потенціал тиску правоохоронних органів на легальний бізнес.

В Указі Президента України, який уже введено в дію, йдеться про зміни в законодавстві, аудит кримінальних проваджень щодо підприємців, вироблення механізмів захисту бізнесу від зловживань із боку правоохоронців, мораторій на процесуальні дії, які можуть заблокувати підприємницьку діяльність, створення Ради з підтримки підприємництва (до якої увійдуть представники бізнесу).

Президент України Володимир Зеленський запевняє, що держава свою частину морального договору з бізнесом виконає – не перешкоджатиме, якщо підприємці працюватимуть чесно і не співпрацюватимуть з росією.

Щиро сподіваюсь, що так і буде.

Останнім часом, саме під час повномасштабного вторгнення, деякі правоохоронні, дозвільні й контролюючі органи ніби зірвалися з ланцюга: бізнес постійно зіштовхується з переслідуваннями і перешкоджаннями законній діяльності. Спочатку приходять до підприємців із упередженням, що в бізнесу є проблеми, а потім починають це доводити – створюючи ці самі проблеми. Так не повинно бути.

Як депутат я готовий допомагати колегам-підприємцям, які зіштовхуються з тиском з боку органів місцевого самоврядування: звертайтесь, якщо виникають якісь питання щодо департаментів, інспекцій або інших служб місцевих рад. Хто знає мене ближче – ті в курсі, що я намагаюсь допомагати усім. Влада і бізнес мають пліч-о-пліч працювати на перемогу України. І не інакше. Правоохоронці, які перешкоджають бізнесу, мають бути покарані. І досягнути цього можна, якщо об’єднуватись і не мовчати.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x