Правоохоронці Черкас посилили патрулювання на вулицях міста

Правоохоронці Черкас посилили патрулювання на вулицях міста

Чергуватимуть у тому числі спецпризначенці, патрульні поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії та представники добровольчого формування. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП України в Черкаській області.

Задля посилення публічної безпеки та порядку на вулицях Черкас увечері збільшено кількість патрулів. До несення служби залучені працівники поліції Черкаського райуправління, Управління патрульної поліції, батальйону поліції особливого призначення, військовослужбовці Нацгвардії та добровольці формування Черкаської територіальної громади.

Нагадуємо, що на всій території Черкаської області з 00:00 до 04:00 ранку діє комендантська година. Із 22:00 години заборонена робота розважальних закладів. Крім того, в умовах воєнного стану всі громадяни повинні мати при собі документи, що посвідчують особу.

Додаткові заходи поліції Черкас спрямовані на посилення публічної безпеки та правопорядку на території міста, контроль за дотриманням громадянами комендантської години, покращення оперативної обстановки та превенцію правопорушень.

У разі, коли вам потрібна допомога поліції, ви можете звернутися за спеціальним номером 102.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x