За останні 12 місяців на Черкащині було організовано 3 масштабні заходи для діалогу влади та бізнесу, − Генеральний директор Beehive

За останні 12 місяців на Черкащині було організовано 3 масштабні заходи для діалогу влади та бізнесу, − Генеральний директор Beehive

На Черкащині створений унікальний клімат для діалогу влади та бізнесу, що призводить до пожвавлення бізнес процесів у регіоні та покращення інвестиційного середовища. Про це пише у власному ФБ Генеральний директор процесингової компанії з виробництва меду Beehive Семен Гагарін.

«За останні 12 місяців на Черкащині було організовано 3 масштабні бізнес-заходи, де представники влади та бізнесу мали змогу вільно дискутувати. Головне – готовність до діалогу. Адже що в перше чергу потрібне бізнесу – прогнозованість і відкритість влади, наявність політичної волі. А якщо вже є конкретна допомога збоку влади, тоді можна говорити і про великі перспективи».

На думку пана Гагаріна, запорукою успіху є діалог по всій вертикалі – від Президента, Уряду до бізнесу та влади на місцях. «Хочу поділитись своїми враженнями від нещодавньої наради, в якій взяли участь Президент, Перший Віцепрем’єр-міністр, міністри економіки та аграрної політики, та керівник Черкаської ОВА. Держава декларує готовність не тільки не заважати бізнесу, але й допомагати йому. Не усім, а тим, хто працює “в білу” і платить податки, що є справедливим. На нашому підприємстві під час війни було декілька великих проблем.

Проблема №1 – логістика. Ми експортери меду та входимо до трійки лідерів у країні. І коли були закриті кордони, ми серйозно постраждали через це. Вийшли в публічність, звернулись до Уряду, голів ОВА і… через якийсь час переговори зрушили з місця. Друга проблема – трудові ресурси. Війна, мобілізація – ми все розуміємо, допомагаємо чим можемо. Але у нас була реальна проблема з персоналом. Вийшли у діалог з регіональною владою – не одразу, але поступово вирішили питання, які були найважливішими. Далі: інвестори Біхайву збираються інвестувати в створення нового виробництва. І свій вибір вони також зупинили на Черкащині. Алгоритм дій досить простий – публічний діалог на інвестиційному форумі, технічні перемовини серед експертів, підбір локації, Меморандум про співробітництво».

 

Більше новин у нашому телеграм−каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x