Голова Черкаської ОВА звернувся до громад з вимогою чітко визначати пріоритети військової допомоги

Голова Черкаської ОВА звернувся до громад з вимогою чітко визначати пріоритети військової допомоги

.

Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, коментуючи події довкола Авдіївки https://t.me/cherkaskaODA/7375, поставив вимогу пріоритетності підтримки з боку громад підрозділів, які перебувають на передовій.

«Допомога від області, районів, громад має бути цільовою та ефективною. Максимальна пріоритезації витрачання бюджетних коштів! Для збереження життів і дієвого підсилення наших захисників і захисниць, для Перемоги України. Про LED-екрани, бруківку і подібне вже мовилось не раз. Не на часі. Усі запити від Сил безпеки й оборони ми в ОВА зі штабом оборони оперативно опрацьовуємо. Координуємось напряму з підрозділами. Без популізму і тим паче політичних спекуляцій на цій темі».

Також генерал Табурець окремо подякував черкаським підрозділам, які боронили Авдіївку: «Дякую кожному, хто захищав і захищає Україну, незалежність і свободу. Хочу нагадати, що серед оборонців Авдіївки є і черкаські підрозділи. Честь і слава! Авдіївка була, є і буде українським містом. Кожен метр землі, кожна цеглина розбомблених шкіл полита українською кровʼю. «Промка», «дачі», «девʼятка», «Царська охота», «Зеніт», «Орел»… Повернемо, відродимо. Віримо в ЗСУ!»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x