Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Вас і так можна назвати щасливчиками, але цього мало… Тому сьогодні успіх стане вашим best friend. Це може розслабити, тож у моменти, коли щось йде не за планом, не варто різко змінювати лайфстайл і махати рукою на неприємності. Краще зберіться докупи, сила волі і розсудливість – рулять. Просто спостерігати за подіями не вийде, треба ще й брати в них активну участь. Ловіть свій шанс рішуче і без остраху!

 

 

Телець

Зірки шепочуть Тельцям на вушко про ривок вперед. Головне, не хизуйтеся своїм его і виконуйте нагальні завдання на роботі без затримок. Перспективні й незвичайні речі беріть на озброєння. Ретельно обмірковуйте кожен крок та слово, аби не опинитися у незручному становищі. Уже з початку доби шалена мотивація від планет змотивує представників знаку зайнятися особистою трансформацією.

 

 

Близнюки

Фокус на особисте життя та соціалізацію – ось ваш рецепт успіху на день. Не робіть кардинальних та необдуманих кроків задля успішного кар’єрного зростання. Нащо так напружуватися, якщо є спокійніші і легші шляхи, тільки роззирніться. Ба більше, зірки пророкують багато грошенят у кишенях Близюнюків. Словом, середа розпочнеться і завершиться ідеально!

 

 

Рак

Зірки радять Ракам присвятити якнайбільше часу собі та всьому, що їм подобається, чи то хобі, фітнес, спа-салон, їжа чи шопінг. Середа обіцяє порадувати вас приємною атмосферою, дозволяючи відчути гармонію зі світом та собою. А от в оточенні великої кількості людей – у колі родичів чи навіть на дружній вечірці – Раки почуватимуться не у своїй тарілці. Вам просто необхідно вирватися із суєти.

 

Лев

Леви, сьогодні ви продовжите перспективний і амбітний шлях! Зірки радять бути продуктивними, ефективними і послідовними у своїх діях крихітками. Це дозволить зробити ривок вперед або відчути гармонію і щастя в душі. Середа, кажуть астрологи, подарує чимало випробувань долі і загадкових подій. Зміни в житті будуть стрімкі і несподівані, та не в поганому сенсі. Леви пірнуть у цей новий вир, якщо пожертвують звичною рутиною.

 

 

Діва

Натхнення та позитивна енергія змотивують вас впевнено рухатися до своїх мрій. Не треба нічого боятися, будьте хоробрими крихітками. Аби все пішло, як по маслу, нехтуйте стереотипами, будьте незалежними від зовнішніх суджень та оцінок. Свобода в діях і думках – ось девіз для Дів. Лише так успіх вируватиме в усіх сферах. Зірки кажуть, що цілеспрямованість та впевненість у собі – риси, які маст хев для Дів цієї середи.

 

 

Терези

Аби не нервувати зірки радять сьогодні не йти напролом, а виявити чудеса дипломатії. Сприймайте дійсність без надмірного песимізму, адже впертість – не ваш сильний бік. А от терпіння і тайм-менеджмент 80-го рівня стане сьогодні корисним для представників знаку. Астрологи обіцяють справді щасливий, приємний і перспективний у всіх сенсах день. Творчість, кар’єрний ріст, сімейна ідилія – усі шляхи будуть відкритими для Терезів.

 

 

Скорпіон

Гасло 28 лютого – не відкладайте на завтра все, що можна зробити сьогодні. Не переймайтеся, енергія і час для всіх завдань знайдуться. Тому зірки радять не «випадати» з турботемпу, беріть на себе відповідальність та не забувайте про поступливість. Скорпіони, звільніть розум від застарілих установок, розширте межі і приймайте все нове. Прагніть речей, що дарують «смачні» перспективи.

 

 

Стрілець

Середина тижня «розверне» ваші погляди у геть протилежний бік. Виявиться, що життя під іншим кутом не лише можливе, а й дуже чудове. Наприклад, Стрільці завжди гіперактивні, а от сьогодні зірки трохи загальмують ваші пориви. Час задля досягнення цілей здаватиметься довгим і виснажливим, але це лише на перший погляд. Насправді ж, треба лише не надто активно демонструвати амбіції та братися за фінансово вигідні проєкти.

 

 

Козеріг

Вищі сили забезпечать вам відчуття розслабленості і комфорту. Зірки допоможуть ухвалити правильні рішення та проаналізувати свої почуття. Такі потужні союзники не допустять, аби в середу Козерогів спіткали негаразди. Чи треба казати, що смак успіху солодко закрутить голову? А якщо навчитеся визнавати помилки у взаєминах з людьми, то ціни вам не буде. Добра усмішка, щирі емоції, легке виявлення уваги і ось вас можна записати в гуру комунікації.

 

 

Водолій

Емоції Водоліїв посеред тижня будуть дуже сильними, але при цьому представники знаку перебуватимуть у рівновазі. Таке поєднання дозволить вам тонко відчувати та розуміти все, що відбувається навколо. Настрій інших, мотиви їхніх вчинків і навіть деякі думки не стануть для представників знаку особливою таємницею, а зіграють їм на руку.

 

 

Риби

Рибам варто уважно прислухатися до того, що кажуть люди: із розмов вони можуть дізнатися щось цікаве для себе – наприклад, інформацію чи цінну ідею. Окрім цього, зірки говорять про те, що сьогодні вам не слід нехтувати порадами чи тим більше відкидати запропоновану допомогу – саме це допоможе досягти успіху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x