Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Хто зробив? Що зробив? Де? Чому? Здається, що від кругообігу думок в голові і насиченості днів ви скоро тупнете ногою і грюкнете дверима. Маєте на це повне право. Але, не шукайте логіки в речах, воно вам треба? Краще розставте пріоритети та насолоджуйтеся всіма можливостями, які підкидає доля.

 

 

Телець

Зірки вирішили, що у вівторок Тельці будуть мегаповільними, тому дали їм у запас трохи часу. Якщо ви намагатиметесь не відповідати їхнім очікуванням і ввімкнете турборежим, зможете зробити більше справ, аніж ви задумали. Ще й час на поспати знайдеться. Хоча, обирати вам.

 

 

Близнюки

Не звертайте увагу на інших, долю і всі ці таємні знаки. Чули приказку: «Менше знаєш, краще спиш»? Можна додати ще й «краще працюєш», «відпочиваєш» і «кохаєш». У вас є крута, геніальна, місцями моторошна та химерна ідея для втілення. Якщо важко знайти підтримку для її здійснення, компаньйон-Стрілець завжди прийде на допомогу.

 

 

Рак

Робити все можливе, щоб життя стало щасливішим і перспективнішим – ось ваш наполеонівський план. Не більше і не менше! Нехай тривожність піде в сторону, адже ви оптимістичні від природи. Купу задоволення принесе спілкування з новими і старими друзями. Тоді зміни вас не лякатимуть, а тішитимуть. Тим більше, що близькі люди завжди будуть поруч.

 

 

Лев

Зірки дають вам підказку на вагу золота. Тільки не розповідайте її більше нікому! Щоб більше встигати й насолоджуватися життям треба делегувати надокучливі справи. Ця фішка працює і на роботі, і вдома, і в особистому житті. Головне не зловживати, адже інші можуть щось запідозрити.

 

 

Діва

5 березня стане періодом, коли Діви осягнуть свою внутрішню мудрість. Ви чудово знаєте на що спроможні, власні шанси і козирі суперників. Але бажання мають збігатися з можливостями. Залиште поки що все, як є. Це і є ваша мудрість. А ще ви зустрінете людину, з якою товаришували ще в студентські часи. Приємна ностальгія, що виникне в результаті, надихне вас на нові цілі.

 

 

Терези

Терези потрохи почнуть відчувати себе лідерами думок і тепер їх не спинити. Люди очікують ваших вказівок, вислухають усі ідеї ще й допоможуть виконати їх. Круто ж! Зірки кажуть, що використовувати довіру інших у досягненні своєї заповітної мрії не заборонено. А ми їм охоче віримо.

 

 

Скорпіон

Убийте внутрішнього перфекціоніста і вівторок набуде нових фарб. Кайфуйте від процесу, цікавих деталей. Зважуйтеся на екстравагантні вчинки та при цьому знайдіть внутрішню сміливість позбавити себе чіткого плану. Побачити всю картину ви ще встигнете, а поки відчуйте особливу розкіш спонтанності.

 

 

Стрілець

5 березня зірки будуть у приємному шоці від Стрільців. Ну а що робити, коли чекаючи на підказки ви ризикуєте пропустити усе важливе? Правильно, створюйте сприятливі обставини самі і захоплюйтеся власними можливостями! Тільки не робіть за один день те, що можна виконати за цілий місяць. Вашу нестримну енергію теж треба відновлювати.

 

 

Козеріг

Чудовий день очікується в Козерогів, яких оминатимуть конфлікти та неприємності. Представники знаку швидко впораються зі своїми справами та будуть насолоджуватися відпочинком. Настав чудовий період для перезавантаження, тому не скористатися цією нагодою – справжній злочин.

 

 

Водолій

Цієї доби Водоліям потрібно потурбуватися про власний імідж. Зірки кажуть, що треба вибратися на шопінг або ж зробити новий манікюр. Це дозволить не лише «освіжити» зовнішній вигляд, а й неабияк поліпшити настрій. Також не варто забувати, що такий відпочинок подарує представникам знаку потужний заряд упевненості. А це саме те, що необхідно для нових звершень, які у вас попереду.

 

 

Риби

Мозковий штурм закінчився, план – у красивому блокноті. Що вас зупиняє? НІЧОГО. Вам не потрібні жодні дозволи від зірок, щоб починати здійснювати задумане. Не відкладайте дії на потім, навіть, якщо ідея здається божевільною. Це саме та ціль, в яку треба вдихнути усі сили та енергію. Просто повірте.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x