Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Овнам варто виявити максимальну пильність. Будьте обережні, відмовтеся від спонтанних рішень і не погоджуйтеся на авантюри. Ви перебуваєте за крок від фатальної помилки.

 

Телець

Цього вівторка Тельцям дуже пощастить у творчих починаннях. Тож дозвольте собі відкритися і покажіть всьому світу, на що ви здатні. Не бійтеся, у вас все вийде.

 

Близнюки

12 березня Близнюкам варто приділити увагу коханій людині. Не «забивайте» на стосунки заради захоплень і роботи. В усьому важливий баланс.

 

Рак

У вівторок Ракам широко всміхнеться удача. Фортуна нарешті подарує вам шанс озолотитися. Не соромтеся, ви на усе це заслуговуєте. Тож подумайте про те, на що варто витратити чималеньку суму.

 

Лев

Сьогодні Левам варто задуматися про те, аби змінити діяльність. Переведіть свою увагу на щось більш цікаве. Дозвольте собі ризикнути, результат вас приємно здивує.

 

Діва

12 березня Дівам варто відволіктися від рутини. Забудьте про роботу й справи, натомість насолодіться відпочинком і розвагами. До вечора ви можете отримати запрошення на вечірку.

 

Терези

У вівторок астрологи обіцяють Терезам цікаві події. Деякі з них можуть здивувати, але ви зрозумієте, що в подальшому нічого поганого не станеться. Не поспішайте з висновками.

 

Скорпіон

Астрологи радять Скорпіонам відправитися в гості до родичів. Провідайте близьких людей і приділіть їм максимум свого часу. Не шкодуйте на це сил.

 

Стрілець

Стрільцям варто готуватися до труднощів. Ви будете стукати в зачинені двері і ніхто вам не відкриє. Часом варто визнати поразку й узяти паузу.

 

Козеріг

У вівторок Козероги зможуть провести час з цікавими людьми. Постарайтеся не думати про погане і насолоджуйтеся хорошою компанією. Крім цього, не забудьте й про кохану людину.

 

Водолій

Водолії ризикують сьогодні перетрудитися. Ви можете звалити на себе занадто багато справ, а до вечора зрозуміти, що з усім впоратися не вдається. Попросіть колег про допомогу.

 

Риби

12 березня Рибам пощастить. Вони зможуть отримати увагу людини, яка їм дуже подобається. Постарайтеся перебороти свою сором’язливість – дійте!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x