Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Незрозуміло, як зірки це влаштують, але у середу з фінансами у вас буде все круто! Тільки й встигайте придумувати, куди «інвестувати» грошики. Не менш приємно буде від того, що класні люди не залишатимуть вас на самоті. Надихаюче спілкування дасть свій результат у більшості сферах, тому розслабтесь і кайфуйте від ідеальної середини цього тижня.

 

 

Телець

Тельці, готуйтесь бути на почесному місці під сонцем! Вам не вдасться залишитись в тіні, а дух буде активно виявляти лідерство. Люди так і потягнуться за цією шаленою енергетикою. Тому користуйтесь моментом подружитися з кимось новим або знайти партнера для роботи. Цього дня все можливо, якщо не лише дивитись серіальчики під ковдрою.

 

 

Близнюки

Наприкінці дня Близнюкам раптом захочеться нарешті піти в театр, музей, на виставку. Або ж просто погуляти вулицями міста після довжелезної прокрастинації – ще та насолода. Не думайте, що ви рухаєтесь у поганому напрямку, все ок. Ловіть цей настрій за хвіст і наповнюйтеся зсередини. Люди зацінять таку чарівну зміну і самі запропонують все що треба.

 

 

Рак

Раки, нарешті можете видихнути, бо геть запахалися. 13 березня  у вас суцільна ідилія: кохання буяє і тішить, робота вже не така нудна, як здавалося раніше, ще й якісь крихти відпочинку перепадуть. Непогано, правда ж? Зірки радять більше концентруватися на собі та заспокоїтись, а гроші зароблятимуться без особливих зусиль.

 

Лев

Неочікуваний прилив оптимізму – це не ознака, що ваш дах рухається кудись не туди. Навпаки, позитивна енергія зарядить на нові проєкти, допоможе подивитись на звичні речі інакше. Що активнішими будете, то більшого досягнете посеред тижня. Але не забувайте ділитись зарядом добра з іншими, не всі ж такі заряджені батарейки, як ви!

 

 

Діва

Діви, ви заслужили цей день легкості, кажуть зірки. Зараз ви піднімете свій показник продуктивності роботи, знайдете спокій, відчуєте прилив життєвих сил, необхідних для впевненого просування кар’єри вверх. Ці ж сили знадобляться вам для кращої комунікації на роботі. І все справді вийде, коли на душі стане менше тривоги.

 

 

Терези

У середу маєте шанс заспокоїтись. Так-так, крихітки, досить бігти незрозуміло куди – час розкидати каміння, а збирати будете потім. Учіться, надихайтесь, вдосконалюйтесь, наповнюйтесь – це не лінощі, а реальний рецепт успіху в майбутньому. Тому, коли будете дивитись наступний серіал, кажіть всім, що тренуєте «надивленість».

 

 

Скорпіон

Скорпіони, нарешті вас перестане трусити і в голову прийдуть всі потрібні рішення. А, головне, взаємини з друзями, колегами і рідними стануть геть безхмарними… наче й не було жодних гучних розмов. Підкорити свою вершину вийде так просто, що аж смішно. У всьому винна позитивна енергетика, яка буквально літатиме навколо вас!

 

 

Стрілець

Середа перетвориться на день для прокачки своїх соціальних навичок. Гроші ви заробляти вмієте, а в професійному колі вам немає рівних. Але коли діло доходить до комунікації – ось реальний трабл. І не те, щоб все так погано, та може бути ідеально. Почитайте літературу, пройдіть курси, відточуйте майстерність на рідних і готуйтесь отримати бенефіти.

 

 

Козеріг

Козероги, займіться 13 березня своїм іміджем, бо скоро треба буде сяяти на всіх бігбордах країни! Не жартуємо – згодом ваша голова вибухатиме від нестандартних, креативних ідей, які зацінить і начальник, і друзі. Словом, всі навколо. А ви ж розумієте, такого талановитого працівника гріх не підвищити! Тому хапайте удачу обома руками.

 

 

Водолій

Водолії, у вас попереду відпочинок і це наче шанс прожити нове життя. Так і є! Зірки кажуть забути хоч на трохи про сім’ю та стати егоїстом. Треба ж колись і свої шалені мрії здійснювати. Тим більше, що у комунікації ви будете на висоті. А це ідеальний момент для укладання важливих угод, співпраці з новими діловими партнерами та започаткування своєї справи.

 

 

Риби

Від купи інформації, що надходить звідусіль, вас аж підкидає, знаємо. Ще трохи і у вас буде безліч шансів проявити енергію, яка аж вирує всередині. Зірки зведуть із потрібними людьми. Ці яскраві, авторитетні, впливові персони – ваша перепустка в новий світ. Тому ловіть цей шанс і не зациклюйтесь на старих знайомствах, у світі стільки свіженьких можливостей!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x