В обласному центрі готуються до опалювального сезону

В обласному центрі готуються до опалювального сезону

Як повідомили у департаменті жилово-комунального комплексу Черкаської міської ради, на сьогодні Черкаською ТЕЦ завершено четвертий етап гідравлічних випробувань та здійснюються роботи з ліквідації поривів. За результатами гідровипробувань виявлено 75 поривів, з яких 72 − ліквідовано. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

У ході підготовки до опалювального сезону 2017-2018 рр. КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» виявлено 212 поривів (зокрема, 27 – відомчих) із них 174 ліквідовано (у тому числі 14 відомчих).

Службами утримання будинків підписано акти та паспорти готовності до осінньо-зимового періоду в теплових інспекціях по всіх будинках, заготовлено 350 тонн піщано-соляної суміші. КП «Придніпровська СУБ» заповнено всі 287 системи опалення, по КП «Соснівська СУБ» з 396 будинків заповнено 134.

У КП «Черкасиводоканал» проінформували, що вже завершили підготовку об\’єктів водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2017−2018 років.

На сьогодні департаментом ЖКК Черкаської міської ради виконано поточний ремонт майже 31 тис. кв.м. асфальтного покриття. До початку зими планується виконати ще 34 тис. кв.м. А також подано заявку на закупівлю послуг з утримання вулично-дорожньої мережі (в т.ч. зимове утримання), торги будуть завершені до кінця жовтня 2017 року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x