Микола Лукашов: «Ми є Українська спільнота, спалах, іскра, освітнє поле, паросток, початок, еволюційне середовище…»

Микола Лукашов: «Ми є Українська спільнота, спалах, іскра, освітнє поле, паросток, початок, еволюційне середовище…»

Микола Лукашов − громадський діяч із Дніпра, унікальна людина активної життєвої позиції, за плечима якої сім із лишком українських «майданів». Починаючи від «Революції на граніті» та «Україна без Кучми». Про деякі з них ми добре знаємо, а про інші замовчано й фактично забуто. Свого часу йому пропонувалось бути обраним депутатом від певних партій або посісти якусь високу посаду. Та й коло спілкування у Миколи Лукашова доволі вражаюче − це й високі чини, і відомі політики, і визначні культурні діячі, учені зі світовим ім’ям та світові громадські діячі з не менш гучними іменами. Утім, він обрав для себе інший шлях. Шлях людини, який із колом однодумців вже сьогодні й зараз відкриває світу нову Україну, щоб проявити призначене вище, − українське Диво. Диво, про яке, за його словами, згадують практично всі світові літописи та писання. Він вважає себе людиною нової формації та одним із місіонерів-усвідомлених особистостей, що мають здійснити імпульс-квантовий стрибок до нової реальності в житті нашої країни. Деякі речі, які він природно озвучує на загал, для непідготовлених, та й підготовлених людей також, можуть здаватись цілковитою фантастикою. А сам він − немов людиною, що прибула з майбутнього. Між іншим, мій «космічного» вигляду співрозмовник насправді має дар яснобачення, пам’ятає всі свої втілення у різні епохи та часи. А сьогодні є частим і бажаним гостем передач-зустрічей із українськими екстрасенсами, де відповідає на безліч різноманітних питань. Насправді розмовляти з МиКолою не просто надзвичайно цікаво. Відчуття такі, що ти й без журналістських питань добре знаєш цю людину багато-багато років. Можливо, так і є. Зустрічались колись на одному з витків часу…

 

− Миколо, ви людина, яка родом із фактично російськомовного Дніпра. При цьому вважаєте, що в Україні має звучати лише українська мова без усіляких компромісів та якихось соціальних послаблень. Лише тримаючись за споконвічно своє, на вашу думку, Україна зможе проявити себе в абсолютно новій своїй реальності. Дуже, я б сказала, фантастичній….

− Я дійсно з міста Дніпро. Українську ніколи та ніде не вивчав. Це знання і прагнення прокинулось у мені само. І це я сприймаю як один з вищих знаків.

Суто українське прокидалось у мені швидко, але поступово. Від великої любові та поваги до цієї землі. Від усвідомлення тієї місії, яку українці мають здійснити в найближчому майбутньому. Скажу відверто, що наша спільнота є ультранаціоналістичним середовищем свідомих українців. Але ми при цьому добре знаємось на локальному майбутньому. Причому аж до кінця 12 тисячоліття. Звучить фантастично… проте це все є реальністю, про яку ми розповідаємо під час наших зустрічей із людьми в різних регіонах України. Ми підкріплюємо наші думки аргументами й покладаємось на наукові дослідження. Ми здійснили потужний інформаційний тур. У тому числі мали зустрічі з зацікавленими людьми і в Черкасах, і в районах Черкащини. Кінцевим пунктом нашого «туру» стала Полтава. Далі ми запланували велику подію без перебільшення планетарного значення в Києві та в Дніпрі. Згодом нас чекають у багатьох країнах світу. Там, де розділяють наші ідеї. А це 60 країн планети Земля.

− А з чого все починалось? Якщо відкинути ваше прагнення відстоювати нову Україну на численних Майданах, у яких ви брали безпосередньо участь ?

− Майдани, протести та інші способи супротиву та незгоди з системою з часом чомусь так само швидко зникають, як і бурхливо з’являються в просторі часу. Їхня правда і суть дуже швидко розчиняються на фоні наступних якихось подій. Тому вже в 2010 році я спочатку відкрив Читацький клуб. І почав гуртувати навколо себе людей, зі схожими думками й світоглядом. Наше середовище тоді мало колосальні соціальні зв’язки. Зрозуміло, що це було пов’язаним з участю в багатьох подіях на київському Майдані. Людям нашого кола було так само, як і мені, зрозумілим, як діяти, коли не можеш миритись із життям, запропонованим системою. Але прийшло розуміння, не треба з нею воювати. А слід пропонувати та вибудовувати своє. Я дійшов висновку, що хочу жити в середовищі, де можна було б говорити на будь-які теми й бути абсолютно вільним свідомим українцем. Моє нинішнє Коло однодумців − позаконфесійне й позаполітичне. У нас не має якоїсь ієрархії. Кожен може приєднатись до спільноти в будь-який момент часу, як і полишити її. Ми − вільні у своїх проявах. Ми позбавлені боротьби за місце під сонцем… і в цьому наша унікальність.

− Ви так і окреслюєте себе, нинішнього, як МиКоло. Чи не закидають вам опоненти, що таке позиціювання є дещо схожим на утопію?

− Такі закиди лунають рівно до того часу, як ці люди не потрапляють на наші зустрічі. Ми провели їх майже в усіх обласних центрах. Більше того, до нас вийшли та доєднуються люди зі всього світу. Ми щиро заявляємо, що віднайшли те саме Українське диво, про яке згадується в багатьох літописних документах. Таємниця його з давен охороняється спільнотою масонів…

− Що таке це диво ?

− Це подія колосального, планетарного, масштабу та колосальної краси, яку ми, українці, маємо проявити. На сьогодні ми маємо унікальне, українське, найпотужніше соціальне середовище в світі.

У цьому не можливо переконати, але можливо переконатись. Бо ми ще й дуже й дуже практичні − усе доводимо й показуємо, буквально, на пальцях. Якщо я говорю, що в нас унікальний дитячий центр, то я його показую. Якщо я розповідаю про наш Храм бойових мистецтв, то я це також показую. Якщо я ділюся тим, що вже зараз можна походити футуристичним містом, то я й це демонструю. Усі, хто нас слухають і бачать, думають, що ми — паралельний світ. Коли ж аналізують, то розуміють, що паралельним насправді є той світ, в якому ми живемо, на жаль.

Я продовжу… У 2011 році відкрив клуб із езотерики та яснобачення. Тому що маю певні здібності. Прийшло розуміння, що потрібно побудувати Україну не так, як це пропонувалось із прадавен і як це нам пропонували зробити керманичі останніх років. Це мав бути геть інший спосіб. І ми знайшли, як можна побудувати дивовижний Український Світ. Це було фактично зародження ідей Імпульсу. А передувало ще й створення УкРаїнського клубу Країна Ра. Скажу більше, зараз ми маємо візуалізацію всіх процесів, що відбуватимуться в Україні та з Україною до 12 тисячоліття. Це все ми підсилюємо науковими викладками. У 2015 році ми провели свою першу презентацію. Тоді з’явилось розуміння того, що ми наше Українське Диво ототожнюємо з Імпульсом. Йдучи в діях від матеріалістичних матерій до вищих. До речі, люди в нашому колі знаходять відповіді на майже всі питання, що їх турбують.

Хто б до нас не прийшов, ми розмовляємо з ними їхньою мовою. Максимально доступною. І доводимо, як усі разом через спалах свідомості, імпульс, квантовий стрибок − як завгодно, можемо досягти дуже неймовірно красивого.

− Сьогодні українців об’єднати важко. У кожного на все існує своя думка. Часто не має розуміння прийняття інших думок та якихось інших дій. Але ж вам удається об’єднувати різних за поглядами людей…

− Ми їм показуємо, як досягти єдності, так би мовити, в дуже екологічний спосіб. Те, що допомагає порозумітися швидко всіх зі всіма. Повна презентація ідей Імпульсу вперше тривала трохи більше восьми годин. Це відбулося в Українському Домі на Хрещатику. Було дуже багато присутніх, серед яких відомі вчені та науковці, українська еліта… І що цікаво, минулось без публічних сварок під час навіть дуже гарячих дискусій. Наші ідеї будуються на восьми стратегіях першого, другого й третього кола. Ми безструктурні фактично. Люди співпрацюють за згодою. Причому, в пошуку спільної стратегії люди можуть говорити про діаметральні речі, але при цьому усвідомлювати свою єдність. Просто перейшовши на інший рівень свідомості, бачать той єдино правильний шлях. Ми в своєму середовищі не застосовуємо жодних будов організаційного плану. Проте для тих, хто взагалі без цього не звик жити, ми пропонуємо компроміс. Таким чином існують Україна Ра та Імпульс. Ми є тим середовищем, про які написано у всіх писаннях, означено у фантастичних фільмах, у наших снах. Україна має проявити своє Диво світові! Як вона це робила кожної великої планетарної віхи. Це буде дуже красива подія, яка відбувається один раз на цивілізаційному витку. Звісно, що за три секунди я зараз вам це не поясню. Бо наші презентації багаторівневі та розраховані мінімум на два дні.

− Давайте, спробуємо коротко… хоча б про перші кроки.

− Якщо дуже коротко, то перший крок − це День дарування. Коли люди збираються разом задля того, щоб щось подарувати іншим. Так вони знайомляться і починають залюбки спілкуватись надалі. Насправді це крок номер нуль, коли всі переміщаються в іншу свідомість. Бо саме в цій новій свідомості й твориться країна. На «майданах» вона твориться, але з часом це відчуття і вектор дії десь губиться. Далі ми збираємо людей на великий концерт. Пояснити все те, що там буде відбуватись звичними зрозумілими поняттями, ми не можемо.Т ому запрошуємо людей зібратись на захід під умовною назвою концерт. Це не буде ним у нашому звичному розумінні − не поп, ні рок, ні щось інше. Чи будуть там певні зірки? Будуть… певні. Унікальність у тому, що лише організаторів буде тисяча осіб. Проте, це така козацька хитрість, яку ми до часу не розголошуємо.

Оскільки ми живемо в світі знаків та символів на нас чекає дуже красива подія. І ці певні знаки будуть послані нам із Космосу. Про цю подію ми говоримо на зустрічах. Ця подія має перевищити все відоме людству до цього моменту… Далі… Проявиться країна набагато ширша в кордонах, ніж зараз. Першочергово, ментально. Вона буде з іншою назвою та іншим прапором на базі жовто-блакитного. Вона матиме інший герб… Буде проголошено, що ця нова країна має правонаступництво від всіх імперій, в які вона коли-небудь входила за 7,5 тисячі років. Однак ми беремо проміжок набагато цікавіший − 15 мільйонів років. На сьогоднішній момент всі підвалини для цього є.

− Як гуртуються навколо вас люди?

− Ми збираємо кращих і ми єднаємо кращі надбання без ідеологізації особистості та вчинків.  Таким чином буде проголошено появу людини нового рівня. Це буде високодуховна інформаційна сутність-особистість. Для цього є всі підстави. Виявляється, в Україні на тисячу населення припадає 300 винаходів у всіх можливих галузях. За цим показником ми посідаємо перше місце в світі. І ніхто про це не згадує чомусь. У Швейцарії, до речі, лише 120 винаходів.

Потім буде проголошено про нову економічну дійсність. Ми це навмисне проговорюємо лише для того, щоб у людей бізнесу не було завчасного запаморочення. Але можливо вже і слово економіка буде вживатись в іншому сенсі. Людські потреби настільки зміняться, що це спричинить утворення зовсім іншої моделі економіки. Не буде «тонн» тих потреб, що є зараз. Власне ще багато чого буде проявлено з того, чого не було раніше. Якщо говорити коротко, то ми маємо зробити те, що по аналогії свого часу зробив Джорж Вашингтон в Америці. Але зі своєю місією і своїм особливим завданням. Ми переконані, що в кожної країни світу є своє унікальне космічне покликання. Тож і Україна та українці маємо існувати доти, допоки не виконаємо своє призначення.

− Ви говорили, що маєте намір поширити ідеї Імпульсу та запропонувати їх світові.

− Ми готуємось проявити це ще в 60-ти країнах світу. Адже те, що ми розробили, підходить на 95 % іншим країнам. Це по суті буде перехід, який можна називати по-різному. Над цим працювала величезна кількість людей, що прокинулись і стали усвідомленими. Усе дуже просто, і все залежить лише від масштабу душі. Як тільки ти змінюєш свою частоту душі, починаєш по-іншому бачити світ. Можна це називати по-різному. Якщо хочете, це й буде квантовий стрибок для України. Якщо ми хочемо пити, курити та матюкатись і при цьому проголошувати трансформування країни на вищий рівень, то це буде абсурдом. Ми маємо самі трансформуватись попередньо у вищу сутність.

Ми нашу концепцію не просто розтлумачуємо, але й показуємо й доводимо на конкретних прикладах. Людей це глибоко дивує. І вони виявляють бажання йти з нами…

 

Спілкувалась Тетяна Євген’єва

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x