Троє жителів Одещини пограбували уманського підприємця

Троє жителів Одещини пограбували уманського підприємця

Жителі Одеської області 29, 38 та 56 років викрали у місцевого підприємця два холдери для варіння кави. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від22-річного місцевого підприємця про грабіж. Молодий чоловік розповів поліцейським, що вдень зловмисники відкрито заволоділи двома холдерами для варіння кави з його двох автомобілів.

До працівників поліції, що проводили перевірку наданого факту, надійшла інформація, що підозрювані, опис яких вони отримали від свідків – це жителі Одеси 56, 38 та 29 років, один з який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловіків запросили до поліції. Ті зізналися, що таким чином хотіли змусити підприємця припинити свою діяльність.

За даним фактом Уманським відділом поліції проводиться досудове розслідування та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x