Черкаські танцівники вибороли низку нагород на Всеукраїнському конкурсі з сучасної хореографії та акробатики

Черкаські танцівники вибороли низку нагород на Всеукраїнському конкурсі з сучасної хореографії та акробатики

Вихованці хореографічного відділу Центру дитячої та юнацької творчості взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з сучасної хореографії та акробатики «Freedom of dance», який відбувся 30−31 березня.

Учасники отримали безліч позитивних емоцій, порадували своїми прекрасними виступами та посіли призові місця. Зокрема, танцівники ЦДЮТ вибороли низку нагород.

Зразковий шоу-гурт «Анфас» – п’ять 1 та три 2 місця за групові композиції. Солісти отримали вісім 1, вісім 2 та три 3 місця.

Студія сучасного танцю «DIAMANT» стали абсолютними чемпіонами з танцем «Мама» та отримали 2 місце в категорії «Dance show».

Ансамбль естрадного танцю «Санрайз» представив на розсуд журі дві групові композиції, два дуети й два соло. У результаті в доробку колективу одне 2 місце та п’ять 1 місць.

Колектив сучасного танцю «Ritmix» у категорії «Dance Show» посіли 1 місце, Contemporary dance – два 3 місця, ВТК – 3 місце.

Ансамбль сучасної хореографії «Miridance» також порадував чудовими результатами. Дівчата вибороли чотири 1 місця, три 2 та три 3 місця. І високу нагороду фестивалю «Королева Весни 2024» отримала вихованка «Міріданс» Малюга Дар’я!

Зразковий ансамбль сучасного та спортивного танцю «Ірбіс» отримали найбільшу кількість нагород. Серед них двадцять два 1 місця, двадцять 2 і п’ять 3 місць.

Також активну участь узяв народний художній колектив ансамблю народного танцю «Веселка». 3 місце отримали хлопці та дівчата за виконання композиції «Карпатські візерунки». А «Полька з вихилясом» принесла танцівникам гран-прі.

За інформацією департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x