Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Зірки радять представникам знаку пошукати неординарні шляхи для вирішення проблем, а заразом і урізноманітнити вівторок виконанням цікавих справ. Можливо, для цього Овнам необхідно по-новому розставити меблі в будинку, розробити стратегію розвитку або оновити гардероб. Якщо ви втілите щось із перерахованого, то можна розраховувати на класний результат.

 

 

Телець

Тельці мають усі шанси зазирнути за горизонт: ситуації, що виникатимуть протягом вівторка, стосуватимуться майбутнього. Можливо, це будуть наукові ідеї та розробки, технології чи фантастичний фільм. Або ви познайомитесь із людиною, чиє нестандартне мислення не знає меж. Астрологи радять Тельцям відкрити свій розум для сміливих ідей. Прийдешнє вже майже настало! А той, хто не вірить у це, приречений вічно плентатись позаду.

 

 

Близнюки

Настав день, коли в будь-яких справах Близнюки можуть ризикнути, якщо виникне така потреба. Адже іноді ризик – шляхетна справа! Щоправда, зірки попереджають представників знаку, що такий крок має бути поміркованим та осмисленим. Удача буде прихильна до тих, хто не надто нею зловживатиме і зможе підстрахуватися. Як-то кажуть: «На Бога надійся, а сам до роботи берися!» Якщо керуватиметесь цією формулою, то можете розраховувати на виграш.

 

 

Рак

День наділяє Раків величезним потенціалом! Завдяки своїй енергії, комунікабельності і пробивним здібностям, вони можуть досягти вдалого результату практично в будь-якій сфері. Головне – не метушитися і не намагатися взятися за всі справи відразу, хоча ситуація їх до цього схилятиме. Секрет успіху Раків простий: він криється в їхньому вмінні обрати з купи справ найперспективнішу та, не зважаючи на все, довести роботу до кінця.

 

 

Лев

Леви відчують сильний потяг до всього нового та незвіданого! У вівторок звичні речі будуть для них максимально нудними, а ось пристрасть до нових місць, знань, людей – загостриться до краю. Щоб задовольнити жагу до проведення таких «дослідів», Левам сьогодні необхідно хоча б у чомусь вийти за межі повсякденного. Нехай це буде «лише» прогулянка іншою вулицею, цікава книга або екзотична страва в меню – повірте, воно того варте!

 

 

Діва

Протягом доби Діви будуть особливо магнетичними: навіть проти своєї волі вони привертатимуть увагу інших. Ба більше, для цього представникам знаку не доведеться говорити чи щось робити – їхнє мовчання може виявитися не менш інтригуючим, аніж слова. Зірки радять Дівам використовувати це у своїх інтересах. Познайомтесь із потрібними людьми, отримайте підтримку в якійсь справі. Або ж просто закрутіть голову комусь однією лише усмішкою і пильним поглядом у вічі.

 

 

Терези

Цього вівторка Терези отримають несподівану винагороду за свою працю! Це може бути подяка начальства, кар’єрне зростання або подарунок від коханої людини. Втім, можливі й інші варіанти приємних подій у житті Терезів: відданий борг, незапланований прибуток, відрядження за кордон. Словом, фортуна обіцяє обернутись до вас із усмішкою на обличчі. Цілком можливо, це стане початком нової смуги успіхів у житті.

 

 

Скорпіон

Мізки Скорпіонів працюватимуть чітко, а мислення вирізнятиметься глобалізмом, тож непродуктивно було б присвятити цей день виконанню домашніх справ. Ба більше, астрологи не схиляють Скорпіонів до рутини, натомість у питаннях вибудовування хитромудрих схем їм не буде рівних. Присвятивши день плануванню, ви не пошкодуєте: більшість ідей допоможуть досягти нової висоти!

 

 

Стрілець

Це чудовий день, аби вийти із зони комфорту і спробувати щось нове та «гостре». Ніщо не буде розбурхувати кров Стрільців сильніше, ніж балансування на межі звичного і неординарного, дозволеного і трохи табуйованого. Флірт із незнайомцем? Неочікувана пропозиція? Екстремальний спорт? Чому б і ні? Усе, що не заборонено, хоч би раз у житті треба спробувати!

 

 

Козеріг

Козероги будуть удвічі чарівнішими сьогодні: по-перше, у власних очах і по-друге – в очах інших, яким передасться надзвичайна впевненість представників знаку! Харизма Козерогів допомагатиме їм і на роботі, і вдома, і в спілкуванні. Головне, не перегинати ціпок і не задирати носа: якщо люди побачать, що ви зверхньо до них ставитеся, то хороша репутація випарується як дим, перетворившись на непробачний недолік.

 

 

Водолій

Водолії можуть отримати цікаву інформацію буквально з повітря: зі чуток, спостережень, випадкової розмови. У звичайний день ці звістки не зацікавили б представників знаку, проте сьогодні вони зможуть максимально скористатися ними. Зірки наділяють вас підвищеними аналітичними здібностями, що дозволяють по окремих деталях робити правильні висновки. Як справжній Шерлок Холмс, ви зумієте докопатися до суті на благо всім і, звичайно, собі.

 

 

Риби

За що б Риби не взялися, вони схоплюватимуть усе на льоту! Голова представників знаку працюватиме чітко, як комп’ютер, завдяки чому вони здатні не тільки оцінити чужі ідеї, але й вигадати кілька власних. У будь-яких ситуаціях Риби прорахують їхній розвиток на кілька кроків уперед. Це допоможе представникам знаку діяти рішуче, без помилок, а ще знайти користь для себе навіть там, де ніхто з інших цього не очікував!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x