Гороскоп від «Нової Доби»

Гороскоп від «Нової Доби»

Овен

Ви можете відчувати, що на кожному кроці стикаєтеся з перешкодами, виснаженням і розчаруванням. Використовуйте цей час, щоб залягти на дно, відпочити й перезарядитись. Це вдалий період, аби відновити стосунки з кимось зі свого минулого або знайти вихід із складної ситуації, бо вдача буде на вашому боці. 1 липня може стати поворотним моментом у плані роботи.

 

Телець

У фінансовому секторі очікуйте на затишшя. Ймовірно, Тельці ще до початку липня відчули певну напругу в роботі, але не засмучуйтеся, бо в соціальній сфері все буде ок. Підтримка друзів швидко поставить вас на ноги, а вже наступного тижня ви відчуєте сили, аби втілити свої плани. Дійте обережно, бо можуть з’явитися обставини, які кардинально їх змінять.

 

Близнюки

Понеділок буде доволі складним для представників цього знаку. Вранці Близнюки відчуватимуть роздратованість, напругу та навіть розчарування.  Використайте цей час, щоб побути в тиші та зцілитися. Не будьте імпульсивними, бо на вихідних ви опинитесь у центрі уваги, і якщо поводитися добре, то можна отримати непогану нагороду за свої «страждання».

 

Рак

Сьогодні ви відчуєте особливу енергію, яка запалить вас. Візьміть лідерство та вступіть у цю нову епоху свого життя. На початку дня вдалий час розпочати роботу над проєктом, що пов’язаним із спілкуванням, наукою чи медіа. Ви також можете відправитися у подорож після 5 липня, але 16 липня ваша увага буде зосереджена на домашніх чи сімейних клопотах.

 

Лев

Початок робочого тижня ризикує завернути не туди, якщо піддастеся метушні, яку розводять інші. Тож чи треба нагадувати, що глибокий вдих-видих рятує у будь-якій незрозумілій ситуації. Якщо глобальніше, то турбота про внутрішні почування і близьких – чудесний засіб від усіх дрібних проблем. Тільки не зважаючи на перепади настрою ви зможете насолодитися понеділком.

 

Діва

Понеділок створений, аби ви, крихітки, відпочивали, насолоджувалися косметологічними процедурами та були зосередженими на особистих справах. Рутина не поглине, а навпаки – надихатиме. Словом, ідеально. До того ж Марс і Венера підсилюють ваші найкращі риси характеру. Навіть із надлишком. Тож слідкуйте, аби не засліпити усіх своєю зірковістю.

 

Терези

Зміни енергій – та хвиля, яку вам треба підкорити, аби витиснути з понеділка максимум. Венера забезпечує Терезам чарівність та харизму аж до 10 липня, а після цього поступово вони стануть сором’язливими, але все ще настирливими. Ці емоційні гойдалки ще та розвага. Але обережність і спокій у спілкуванні здатні вберегти вас від конфліктів.

 

Скорпіон

Ваша впертість не допоможе, тож на початку дня змініть підхід до всього. У деяких випадках краще пристосуватися до обставин, аніж чинити активний опір. Буде круто, якщо ще попрацюєте над своїми очікуваннями. Адже коли щось чекаєш, а це не відбувається так швидко, як хотілося б, може закрастися поганий настрій. Та в медалі є дві сторони, пам’ятаєте?

 

Стрілець

Струсіть пил зі свого найсексуальнішого вбрання, Стрільці, пора спілкуватися! У вас буде день, наповнений веселощами, сміхом і друзями. Націльтесь на великі плани і візьміть відповідальність за свою долю, бо лише таким чином ви зможете ефективно рухатися вперед. Увечері активізується ваш природний магнетизм, тому очікуйте, що любов та задоволення стануть головним пріоритетом.

 

Козеріг

Протягом доби зірки обіцяють вам багато змін у житті. Хіба не про це мріяли? Але доведеться розвинути гнучкість, аби підлаштовуватися під ситуації та шалений ритм. Кожен старт – це фініш старого. Тож ретельно проаналізуйте свої стосунки з людьми: із кимось доведеться розійтися, аби оновити коло спілкування.

 

Водолій

Перед Водоліями відкриваються нові дороги та фінансові можливості. Упродовж трьох днів ви будете думати, куди ж направити свої сили раціонально. У цей період друзі, колеги й знайомі пропонуватимуть цікаві проєкти. Особисте життя потішить тих представників знаку, які будуть рішуче налаштовані на роботу над стосунками.

 

Риби

Понеділок створений, аби ваш розум залишався холодним, а життя – усвідомленим. Планети підтримають зусилля Риб: підвищиться енергія і моральний дух. Може здаватися, що вас осяяла креативність й ви отримали свободу дій. Це справді так. Тож одразу ж використовуйте цей ресурс, починайте багато працювати і досягати своїх цілей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x