Черкаські легкоатлети – із нагородами чемпіонату України

Черкаські легкоатлети – із нагородами чемпіонату України

Студенти та випускники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького стали учасниками чемпіонату України з легкої атлетики, який відбувся у Львові, та здобули низку нагород.
Змагалися представники з багатьох регіонів України в різних вікових групах.

Про це повідомляють у Відділення НОК України в Черкаській області.

Випускниця Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Вікторія Банира виборола друге місце серед дорослих із метання списа в жінок результатом 49.41 м. Вікторія представляє Черкаську обласну школу вищої спортивної майстерності. Її тренує Анатолій Тихомиров.

Денис Нечипоренко, старший викладач кафедри спортивних дисциплін, здобув «срібло» чемпіонату серед дорослих із бігу на 400 м із бар’єрами з результатом 52.55 секунди. Він є вихованцем Черкаської школи вищої спортивної майстерності. Його тренери: Леонід Нечипоренко та Олена Нечипоренко.

Студент ЧНУ Ростислав Голубович став чемпіоном України серед молоді з бігу на 400 м із результатом 47.93 секунди. Він є вихованцем Черкаської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву. Його тренери: Інна Василенко та Олександр Старовойтов.

Студентка ЧНУ Вікторія Брижко стала срібним призером Командного чемпіонату України з багатоборства серед молоді U-23 з результатом 3353 очок. Ці змагання також приймав Львів 28–29 червня. Вікторія представляє Черкаську обласну спеціалізовану дитячо-юнацьку спортивну школу олімпійського резерву. Підготував спортсменку тренер В’ячеслав Шкарпов.

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x