У Черкасах відбувся косплей-фестиваль (ФОТО, ВІДЕО)

У Черкасах відбувся косплей-фестиваль (ФОТО, ВІДЕО)

Минулої суботи в ТРЦ «‎Любава» відбувся косплей-фестиваль. Його відвідали тисячі глядачів та сотні косплеєрів в образах своїх улюблених персонажів. Косплей − це вид перформансу, коли одна чи декілька людей повторюють образи своїх улюблених персонажів, створюючи костюми, грим та іноді навіть повторюють поведінку.

Учасники цього фестивалю могли попередньо зареєструватись, щоб позмагатись на подіумі за титул найкращого косплею цього року. Змагання було поділено на дитячу та більш дорослу категорію, щоб зробити конкуренцію чесною для малих фанатів. Також протягом усієї події організатори не забули нагадати, що справжні герої, завдяки яким можливо провести цей фестиваль, це ЗСУ, і всі відвідувачі могли підтримати збір для Третьої окремої штурмової бригади.

Загалом серед косплею дуже популярні саме аніме-персонажі через привабливі та яскраві зовнішні види, але любов фанатів не обмежується японською анімацією. Наприклад, нам пощастило зустріти декілька штурмовиків із всесвіту Star Wars та гри Titanfall, а також максимально неочікуваний дует із німецького кулеметника та офіцера Першої світової війни.

Не треба думати, що косплей це лише для дітей та підлітків, адже й люди далеко не шкільного віку люблять завітати на таку подію і навіть узяти в ній участь. Нам довелось поспілкуватись із багатьма учасниками фестивалю, і кожен із них сказав про своє толерантне ставлення до людей будь-якого віку. Адже це не про ваш вік, а про ваш стан душі й відкритість до цього світу і світу казкових речей.

Відвідавши цей фестиваль, вас не покидає атмосфера справжнього свята, де кожен із учасників буде радий із вами сфотографуватись або просто поспілкуватись про улюблений всесвіт та його героїв.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x