«Черкаські Мавпи» здобули впевнену перемогу над командою із Запоріжжя

«Черкаські Мавпи» здобули впевнену перемогу над командою із Запоріжжя

В рідних стінах команда Максима Міхельсона буквально не помітила на паркеті гостей із Запоріжжя. Гравці з Черкас не віддали супернику жодної чверті та святкували над впевнену перемогу. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Анкета матчу:
Черкаси. ПС «Будівельник»
БК «Черкаські Мавпи» – БК «Запоріжжя» – 83:58 (15:7, 27:25, 22:15, 19:11)
БК «Черкаські Мавпи»: Девіс – 17оч, 5пб; Джефферсон – 16оч, 8пб.
БК «Запоріжжя»: Ткачук – 15оч, 8пб, 7рп; Щепкін – 12оч.

Повна статистика гри
У третій чверті команди продовжили атакувальний баскетбол. Розігрався Шахід Девіс.
Господарі паркету розпочали матч дуже жваво: вже з перших секунд черкасці побігли вперед та виконали ривок 7:0. Після цього підопічні Валерія Плеханова зуміли перелаштуватися та захищатися більш вдало. Як результат до кінця чверті команди демонстрували захисний баскетбол – 15:7 для «мавп».

В другому періоді малюнок гри дещо змінився: обидва колективи стали грати дещо розкутіше, можна сказати на зустрічних курсах. Через «відкритий» стиль баскетболу команди зуміли набрати на двох аж 52 бали в другій десятихвилинці. 42:32 – «Черкаські Мавпи» ще на три бали збільшили власну перевагу.

Друга половина матчу розпочалася від ефектних двох балів з проходу від центрового «Мавп» – Джефферсона. Цими балами американець зумів зарядити Черкаси й далі активно грати під обома щитами та тільки збільшувати різницю в рахунку.

В останній чверті гравці Максима Міхельсона влаштували справжню феєрію ефектних моментів: по черзі згори били молодий Ткаченко та один з новачків клубу Шахід Девіс.
На заключні хвилини обидва керманича випустили резервний склад. 83:58 – над впевнена перемога «Мавп» на домашньому паркеті.

Уже цієї суботи (11 листопада) «Черкаські Мавпи» проведуть дома суперматч. Суперником черкасців буде непоступливий «Миколаїв». Старт гри о 14:00.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x