Уманський танцювальний колектив здобув гран-прі фестивалю у Києві

Уманський танцювальний колектив здобув гран-прі фестивалю у Києві

25-26 листопада в м. Київ проходив V Всеукраїнський ювілейний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Kids Will Dans Fest». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

Десятки колективів зі всієї України з\’їхались до столиці, щоб позмагатись у своїй танцювальній майстерності. Переможців конкурсу визначало високоповажне журі, у складі якого були викладачі профільних дисциплін київських вузів, зокрема університету ім. Грінченка, естрадно-циркової академії, університету культури і мистецтв, університету ім. Драгоманова тощо.

Уманський танцювальний колектив здобув гран-прі фестивалю у Києві

Достойно представив на цьому конкурсі своє рідне місто хореографічний колектив «Крок вперед». Колектив представив на розсуд журі 5 прем\’єрних постановок. Учасники вибороли три – 1 місця, одне – 2 місце та у підсумку – головну нагороду фестивалю ГРАН ПРІ!

«Крок вперед» не зупиняється на досягнутому. Вже 2 грудня колектив запрошує всіх любителів мистецтва танцю до уманського МБК на свій звітний концерт, присвячений 7-річчю колективу, а вже 9 грудня планує представляти Умань на Чемпіонаті України з хореографічного мистецтва.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x