Доглядальниця викрала заощадження пенсіонера

Доглядальниця викрала заощадження пенсіонера

Доглядальниця викрала заощадження пенсіонера та витратила їх на свої потреби. Працівники міліції встановили особу зловмисниці, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Про це інформує прес-лужба міліції. До Звенигородського районного відділу міліції звернувся 86-річний місцевий житель із заявою про те, що з його будинку викрадені кошти на суму 750 доларів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Звенигородського районного відділу міліції. Потерпілий розповів міліціонерам, що з отриманої ним пенсії на прожиття відкладав заощадження та переводив в іноземну валюту. На початку березня разом з родичами через засоби масової інформації найняв 33-річну місцеву жінку, яка погодилася доглядати за ним і вести домашнє господарство. Та одного дня чоловік виявив, що в його схованці не вистачає коштів.

Правоохоронці вирішили поспілкуватися з жінкою, яка допомагала старенькому по господарству. Побачивши людей у формі на своєму порозі, жінка відразу у всьому зізналася. Вона розповіла, що прибирала в будинку та найшла гроші дідуся. Взяла частину, адже гадала, що господар не пам’ятав яка в нього сума заощаджень. Кошти витратила на свої потреби.

Наразі за фактом крадіжки слідчим відділенням Звенигородського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x