Художниця з Умані провела зустріч в Кам’янському історико-культурному заповіднику

Художниця з Умані  провела зустріч в Кам’янському історико-культурному заповіднику

В картинній галереї Кам’янського історико-культурного заповідника відбулася творча зустріч із самодіяльною майстринею, талановитою художницею із Умані Валентиною Василівною Мамчур. Інформує Кам\’янський державний історико-культурний заповідник.

Живописом жінка займається лише чотири роки, але має досить велику колекцію – до 200 робіт.
В її картинах відчувається ліризм і закоханість у життя, що проявляється в жанровій різноманітності творів: натюрморти, пейзажі, жанрові та квіткові композиції – всі вони несуть в собі найтонші прояви жіночої душі.
Під час зустрічі підводилися підсумки конкурсу назв, який проводився під час експонування творів В. Мамчур в картинній галереї. Запропоновані варіанти дуже вразили авторку, адже деякі збігалися з її власним баченням. Було виділено 5 переможців, але всі запропоновані заголовки майстриня із задоволенням повезла до Умані, можливо, деякі з них будуть обрані для подальших виставок.

Художниця з Умані  провела зустріч в Кам’янському історико-культурному заповіднику

Відгуком на виставку творів Валентини Мамчур став вірш наукового співробітника заповідника заповідника Алли Єфремцевої та романс Таміли Чупак «Між іншим» на вірші Ліни Костенко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x