Відомий рок-гурт з Павлограда поділився враженнями від черкаського глядача

Відомий рок-гурт з Павлограда поділився враженнями від черкаського глядача

Сьогодні в рамках інформаційний марафону фестивалю тімбілдінгу Summer Challenge, що відбувся в прес-центрі «Нової Доби», молодий фолк-рок гурт «Ангажемент на вівторок» з міста Павлоград, що на Дніпропетровщині, розповів про те, як виникла назва їхнього гурту, свою творчість і ставлення до неї черкащан.

– Назва нашого гурту походить ще з 2009 року, коли ми починали свій музичний шлях. Зараз ми працюємо у стилі фольк-рок та етно-рок, а тоді робили дещо інший формат музики. Щось схоже на хіп-хоп, і не було складу живого колективу. Працювали під мінусовки. Їх нам робив діджей із Дніпра, з яким ми познайомилися саме у вівторок. З цього і назва пішла. А слово ангежемент означає запрошення актора для участі зіграти у якійсь виставі.

За словами хлопців, у Черкасах вони не вперше. Свого часу їм довелося брати участь у першому Гайда-фесті. Вже тоді стало зрозуміло, що черкаський глядач особливий.

– Для нас у глядачеві найголовнішою є віддача, коли ти зі сцени посилаєш енергію і важливо, щоб вона поверталася знову до тебе, і тоді ти можеш знову посилати її. Черкаський глядач дає дуже велику віддачу, тому маємо надію, що буде крутіше, ніж минулого разву.

Музиканти переконують, що такі фести дають можливість не лише учасникам виразити себе, а й містянам послухати гарну музику, відкрити для себе щось нове і просто просто відпочити.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x