Спікери платформи «OpenBiz» фестивалю тімбілдінгу вбачають у черкасцях великий бізнес-потенціал

Спікери платформи «OpenBiz» фестивалю тімбілдінгу вбачають у черкасцях великий бізнес-потенціал

Сьогодні, 2 червня 2018 року, у межах міського фестивалю тімбілдінгу «Summer Challenge»–2018 у Долині троянд функціонують майданчики для бізнесменів міста й тих, хто бажає змінити своє життя й розпочати свою справу. Так для черкаської аудиторії свої лекції і майстер-класи проводять відомі блогери, бізнесмени, тренери, активісти та маркетологи. Діляться досвідом, відповідають на питання і надають усебічну підтримку. Серед них – Дар’я Жила, засновниця власної маркетингової агенції у Львові, та Ірина Підгорецька, бізнес-тренер, консультант із питань сервісу та клієнтоорієнтованості. Про свої враження від фестивалю та самих черкасців фахівці поділилися у прес-центрі «Нової Доби».

Ірина Підгорецька – практикуючий бізнес-тренер, працює у Києві в корпоративному сегменті, а також є засновницею корпоративної центру навчання «Training Space». Сама жінка з Черкас, проте працює й проживає нараді в Києві.
– Дуже рада, що мене запросили на цей захід, тому що він має дуже високу мету. Найперше – це дійсно освітня діяльність. В даному контексті – це освітня діяльність для початківців, підприємців із досвідом роботи, а також для власників малого та середнього бізнесу. Моєю метою було поділитися своїм досвідом, своїми знаннями, для того, щоб вони почали задавати собі нові питання й розширили власні горизонти. Я вважаю, що людина сама по собі без допомоги розвиватися не може. Ми можемо розвиватися і досягати нових висок лише в тому випадку, якщо будемо ділитися власним досвідом, знаннями, створювати спільні проекти і розвиватися інтелектуально. Адже нове покоління міленіалів, про яке я сьогодні розповідала, шукає саме інтелект і самоствердження. Тому дуже сподівюся, що я допомогла і новому поколінню, і тим, хто вже давно працює над собою. Я бачила зацікавленість, очі, які горіли! Це мене надихнуло й вразило, – зауважила Ірина Підгорецька.

Дар’я Жила теж родом із Черкас, проте має власну маркетингову агенцію у Львові, н ринку маркетингу вже понад 6 років.
– У мене є особиста соціальні відповідальність – ділитися своїм досвідом. Я розумію, що в маленьких і середніх містах є люди, які потребують цікавою інформації і таких спікерів, і я рада, що люди шукають можливості розвиватися самостійно. Така подія, яка відбувається зараз у Долині троянд – це неймовірний крок до розвитку економіки міста й області. Ми хочемо змінити країну на краще, тому дуже важливо починати з себе. Хоча б 45 хвилин консультувати людей, допомагати їм, так ми зможемо покроково вийти на інший, кращий, рівень. Люди, зазвичай, питають одне й те ж, їм потрібне спрямування, куди рухатися, як розвивати свій бізнес, інакше вони рухаються навмання. Питань було багато, дуже цікава публіка з цікавим бізнесом та ідеями, – наголосила Дар’я Жила.

Після виступів спікерки обмінювалися контактами зі своєю аудиторією, адже вважають своєю місією в певних точкових моментах безкоштовно консультувати людей, щоб вони отримали відправну крапку до якісно нових висто у своєму житті й роботі. Спікерки платформи «OpenBiz» фестивалю тімбілдінгу вбачають у черкасцях великий бізнес-потенціал, тому Summer Challenge»–2018 – це неймовірно корисний фестиваль,яки варто було б зробити обласного рівня й проводити його раз на півроку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x