Черкащина зміцнює партнерські зв’язки з Китаєм

Черкащина зміцнює партнерські зв’язки з Китаєм

У Черкаській торгово-промисловій палаті відбувся прийом делегації з КНР на чолі з президентом бізнес-клубу «Travelheart Enterpreneur Club» Ян Юньфенем. Організація об`єднує близько 5000 представників різних галузей економіки. Повідомляє Економіка сьогодення.

Метою зустрічі було встановлення ділових зв’язків з українськими підприємствами, розширення інвестиційних та торговельних можливостей, пошук інвесторів/партнерів для створення спільних підприємств, імпорт українських товарів, зокрема, продуктів харчування. 16 представників китайських компаній – членів делегації, – зацікавлені у розвитку контактів з українськими партнерами.

Під час презентацій представників «Travelheart Enterpreneur Club» були озвучені напрямки діяльності підприємств-учасників зустрічі та інвестиційні пропозиції. Черкаські компанії запропонували свої комерційні пропозиції, наукові розробки, окремо було презентовано широкі можливості розвитку туризму на Черкащині, розповіли порталу у Черкаській ТПП.

Під час прийому делегації китайських підприємців та проведення В2В зустрічей з членами Палати, першим віце-президентом ЧТПП Сергієм Корнієнком і президентом Travelheart Enterpreneur Club Ян Юньфенем підписано Угоду про співпрацю між Черкаською торгово-промисловою палатою і бізнес-асоціацією «Travelheart Enterpreneur Club» м. Пекін (КНР).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x