У Черкасах почали відзначати День Конституції

У Черкасах почали відзначати День Конституції

До Дня Конституції України в Черкасах 26 червня відбулися офіційні урочистості. Інформують в прес-службі Черкаської міської ради.

Спершу на площі Знань поруч із ЧДТУ вшанували пам’ять нашого земляка, народного депутата 2-го, 3-го та 6-го скликань Михайла Сироти. Свого часу він очолював парламентську комісію, що працювала над Основним Законом. Далі представники обласного й міського керівництва привітали черкащан із цим державним святом.
Відкрили урочисте зібрання акапельним виконанням національного гімну.
Заступник міського голови Ігор Волошин у своєму виступі розповів, що у планах влади назвати спеціалізовану школу №20, у якій навчався «батько української Конституції» Михайло Сирота, на його честь.

– Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, задекларувало багаторічне прагнення українців на самостійну та самодостатню державу, – зауважив Ігор Володимирович. – Саме своїми діями ми маємо підтверджувати та доводити це. Закликаю кожного з нас щодня працювати задля незалежності нашої рідної країни та задля її успішного майбутнього.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x