Астрологічний прогноз на липень 2018

Астрологічний прогноз на липень 2018

Овен (20 березня – 19 квітня)
Довіртеся власній природній високій працездатності – і всі справи вирішуватимуться швидко й безболісно для вас і ваших проектів. Цього місяця вам обіцяють підтримку чи не всі небесні тіла. Уважно роззирніться довкола, якщо відчуваєте, що готові змінити поле своєї діяльності. Липень принесе чудові можливості до навчання й самопізнання, тому не пропустіть їх. Грошей буде цілком достатньо для базових потреб, але для розваг доведеться пошукати додаткові підробітки. Не забувайте про своє здоров’я, пам’ятайте про баланс між роботою і відпочинком. Місяць буде вдалим і насиченим цікавими подіями, тож насолоджуйтеся!
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 16, 18, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 12, 22.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
Липень – такий період вашого життя, що змінить і події у вашому просторі, і погляди на них. Всі проблеми зможете вирішити без особливих зусиль, лише слід заспокоїтись і взяти свої емоції під контроль. Цього місяця відчуєте потужний приплив енергії, яку потрібно використати для налагодження особистого життя, покращення здоров’я і проведення активностей. Сміливо плануйте відпочинок – вам випаде не одна нагода потішити себе зміною діяльності на лінощі. Особливу увагу зверніть на своє здоров’я – воно потребує підтримки і підсилених профілактичних заходів. Кошти, що приходитимуть цього місяця легко, краще відкласти на заощадження.
Сприятливі дні гороскопу: 6, 9, 12, 14, 17, 19, 22, 25.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 20

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Розкривайте свої творчі здібності без остраху й сорому. Нині настає період для вашого нового становлення. Відкривайте світ і себе світові – для цього вам липень надасть усі можливості й шанси. Проте, зауважте важливу річ – усе потрібно робити поволі, без аварійного режиму, інакше ви до кінця місяця використаєте всі свої ресурси. Потрібно також присвятити цей місяць налагодженню структури ділових контактів. Вам потрібно заручитися підтримкою впливових і чесних осіб на майбутні проекти, у які виллється ваша творчість. Вона ж, відповідно, принесе і непогані статки. Їх краще інвестувати у себе.
Сприятливі дні гороскопу: 6, 9, 12, 14, 15, 20, 23, 25.
Дні, в які слід бути обережними: 7, 13, 22.

Рак (21 червня – 22 липня)
У липні вам доведеться стати щасливими. Хочете ви того чи ні, але цей місяць подарує багато пригод, хороших емоцій, подорожей та приємних змін в особистому житті. Можливості лежатимуть просто під вашими ногами, а тому дивіться уважно під ноги, проте і здіймайте погляд у небо – там зорі теж даруватимуть вам захопливі шанси. Цього місяця ви, можливо, відчуєте нестачу коштів на власні забаганки, проте неочікувані додаткові надходження збалансують усе на краще. Розділяйте свою радість із рідними та друзями, примножуйте хороший настрій – і так цей потік задоволення й успіху триватиме, можливо, навіть довше, ніж один місяць.
Сприятливі дні гороскопу: 8, 9, 12, 14, 18, 20, 22, 26, 28.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 11, 13.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Липень обіцяє подарувати не лише приємні емоції та цікаві пригоди, а ще й принесе стабільність у всьому. Єдина проблема цього місяця – фінанси, які потрібно привести до ладу, переглянувши власні витрати й заробітки. Вам потрібно відмовитися від азартних пропозицій, невигідних інвестицій чи ж ризикованих і необдуманих кроків. Маєте налагоджувати нові контакти, оскільки від старих, найімовірніше, доведеться відійти в інший бік розвитку. На ваші плечі ляже серйозна відповідальність – стежити, аби робота команди була злагодженою. Лише так ви досягнете бажаного і заробите собі ще кілька балів на наступний період. Проте, у липні варто подбати й про відпочинок, і певний спокій у душі, тож прагніть до гармонії.
Сприятливі дні гороскопу: 10, 12, 15, 18, 19, 22, 25, 30.
Дні, в які слід бути обережними: 2, 13, 21.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Цей місяць змусить вас добряче попітніти над власними проектами. Періоди успіху змінюватимуться періодами розпачу, але є важливі моменти. Ви маєте саме зараз навчитися по-новому реагувати на проблеми й негаразди, аби швидко їх врегульовувати на свою користь. Більше любіть себе, виставляйте чіткі межі особистого простору, аби сторонні не мали доступу до ваших енергетичних ресурсів. У липні ваше хобі цілком реально може перетворитися на комерційний проект. Знову ж таки, якщо навчитеся долати власні страхи й примати все не так близько до власного ж серця. Це – період навчання й становлення, тому ловіть хвилю, інакше доведеться довго працювати над відновленням нервової системи.
Сприятливі дні гороскопу: 1, 3, 6, 8, 12, 14, 16, 19, 20.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 9, 13.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Для Терезів липень – доволі комфортний місяць. Все це завдяки прихильності майже всіх небесних тіл. Ви дуже втомилися від усього, а тому вам якомога швидше потрібно відправитися не просто у відпустку, а в якусь далеку й приємну подорож. Кошти на неї можна сміливо брати з заощаджень, оскільки ви з новими силами зможете згодом заробити вдвічі більше. Якщо ж відпустка цього місяця вам не світить, то хоча б спробуйте зайняти весь вільний від роботи час активними й позитивними подіями і заходами. Більше спілкуйтеся з друзями й менше думайте про роботу, а якщо й думатимете – то лише на перспективу. Спілкування потішить відсутністю сварок, а це, відповідно, забезпечить стабільний емоційний фон.
Сприятливі дні гороскопу: 9, 10, 14, 16, 19, 25, 28, 30.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 13, 17.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
У липні вам запросто даватимуться навіть найважчі справи. Проте пам’ятайте, що пиха ще нікому не зробила хорошої репутації, тому бережіться її полону. Намагайтеся вирішувати завдання без конфліктів, а якщо перед вами постане геть непосильна проблема, то просто зверніться по допомогу до друзів, які завжди поряд із вами. Ваше життя змінюватиметься залежно від ваших запитів. Тож вам потрібно дуже уважно слухати себе і визначати пріоритетність усіх бажань, оскільки сили на все й одразу вам може не вистачити. Не забувайте про себе – дбайте про хороший настрій, гарне самопочуття і про власний відпочинок. Більше часу проводьте на свіжому повітрі.
Сприятливі дні гороскопу: 9, 11, 18, 20, 25, 29, 31.
Дні, в які слід бути обережними: 5, 13, 19.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Настав час, коли ви повні сил та рішучості, аби нарешті рухати своє життя у тому напрямку, що вам до вподоби. Ваша впевненість у собі допоможе вам і на роботі, і на ниві особистих відносин, і навіть у творчості. Її, до речі, потрібно розвивати, незалежно від загальноприйнятих норм і правил. Випускайте свої емоції, нехай вони виходять безпечно і приносять вам заспокоєння. Гроші у липні пливтимуть самі до ваших рук. Ваше завдання – розумно їх використати собі на користь, інакше не помітите, де вони й ділися. Вам потрібно у липні зберегти власні позиції і досягнуті результати. Тож про нові звершення нині не йдеться. Більше плануйте, стратегічно прописуючи кожний крок і дію.
Сприятливі дні гороскопу: 6, 10, 12, 14, 18, 19, 23, 26.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 22.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Другий місяць літа наповнить вас силами по самі вінця. Їх потрібно витрачати з розумом і лише на те, що справі важливо й відгукується у вашому серці. Будьте щирими, усміхненими, присвячуйте більше часу собі й рідним. На вас чекають нові й цікаві знайомства, тож у липні доведеться багато спілкуватися. Оминайте конфлікти і гострі кути у відносинах із колегами. Це буде зробити просто, адже одне приємне слово вартує більше, ніж холодне й важке мовчання. Липень також готує вам низку сюрпризів, тож приготуйтеся отримувати подарунки й насолоджуватися життям.
Сприятливі дні гороскопу: 10, 16, 18, 20, 24, 26, 28, 29.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 23.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Настає новий період вашого життя. Щоб отримати бажану стабільність, вам потрібно добряче попрацювати над зміною власного іміджу, принципів роботи і, можливо, прагнень. Ви можете досягти більшого, якщо захочете рухатися. А шукати бажання й жагу до нового варто не десь далеко, а глибоко в серці. Тому частіше питайте саме себе, а чого ж вам хочеться отримати від життя. Корисно у липні зайнятися улюбленим хобі або знайти собі нове захоплення. Потрібно подбати про власне здоров’я, тому більше спіть і відпочивайте на природі. Бережіть свою голову від надто важких думок.
Сприятливі дні гороскопу: 9, 10, 12, 17, 18, 22, 25, 28.
Дні, в які слід бути обережними: 3, 13, 23.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Ви будете просто улюбленцями зірок. Цього місяця вам щаститиме у всьому і скрізь. Бажання збуватимуться, щойно ви про них подумаєте. Однак, у липні доведеться трохи і попрацювати над своїм матеріальним становищем. Якщо ви хочете отримати ще більше, то треба і віддавати свого часу трохи більше. Тому чітко визначте для себе, чи готові піти на такі кроки, чи, зрештою, ви задоволені тим, що є. Повірте у власні сили і в проекти, що вас надихають. Будьте чесними з самими собою, пробуйте себе у різних сферах, але зберігайте внутрішній стержень.
Сприятливі дні гороскопу: 3, 7, 8, 10, 14, 16, 19, 20, 25.
Дні, в які слід бути обережними: 4, 13, 22.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x