Городищенський футболіст повертається до української Прем’єр-ліги

Городищенський футболіст повертається до української Прем’єр-ліги

Воротар «Десни» Костянтин Махновський сезон 2018/2019 років проведе в «Олімпіку». В донецький клуб Махновський перейшов на правах оренди. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський Спорт».
Якщо говорити про його кар\’єру то, він є вихованцем футбольної школи київського «Динамо». Протягом 2004—2006 провів 14 матчів у складі юнацьких збірних України різних вікових категорій.
2007 року молодий голкіпер переїхав до Польщі, де грав за місцеві клуби «Пьотрковія», ЛКС (Лодзь) та «Легія». В останній команді провів три сезони, до складу якого приєднався 2008 року. Відіграв за команду з Варшави наступні три сезони своєї ігрової кар\’єри. Був резервним голкіпером, провів за цей час лише шість ігор чемпіонату.
2011 року повернувся до Києва, приєднавшись до столичної «Оболоні». У другій частині сезону 2011/12 став основним голкіпером «пивоварів», провів у їх складі 9 матчів в національному чемпіонаті. Проте за підсумками сезону команда зайняла передостаннє місце і покинула Прем\’єр-лігу.
Улітку 2012 року перейшов до «Севастополя», де спочатку був основним воротарем, зігравши у 9 стартових матчах чемпіонату. Проте після цього програв місце у воротах Ігорю Литовці і на поле виходив вкрай рідко. 2014 року покинув клуб на правах вільного агента і тривалий час був без команди і тренувався та підтримував форму з київським «Арсеналом». Улітку 2015 року став гравцем азербайджанського «Рявана» ,який достроково залишив у січні 2016 року.
У квітні 2016 року став гравцем клубу «Суми», підписавши контракт до кінця сезону. 16 червня того ж року підписав угоду з «Десною». В Чернігові Костянтин провів два роки, і став важливою частиною історичного успіху «Десни» – бронзові та срібні нагороди чемпіонату Першої ліги. За цей час Махновський зіграв 67 матчів, та пропустив 42 м’ячі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x