Представники УДПУ взяли участь у загальноміських заходах до Дня незалежності

Представники УДПУ взяли участь у загальноміських заходах до Дня незалежності

Колона представників нашого університету з адміністрацією, викладачами та студентами УДПУ разом із громадськістю міста – сотнями уманчан взяли участь у загальноміських заходах до 27-ї річниці Незалежності України та Дня Державного прапора. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби УДПУ ім. Павла Тичини.

Для кожного українця прапор – більше, ніж символ, тому флешмоб із розгортання найбільшого в Умані жовто-блакитного прапора та урочисте підняття Державного стяга України об’єднав місцян та гостей міста.

Спільна молитва за мир в Україні на честь 27-ї річниці її Незалежності відбулася повсюдно – глави провідних християнських Церков України, сотні священнослужителів, тисячі християн України об’єдналися у загальнонаціональній Молитві за Україну. До цього заходу приєдналися тисячі помісних Церков у різних містах, населених пунктах та селах з усіх областей України.

Відбулося покладання квітів до могил борців за незалежність України. І сьогодні кращі сини та доньки України борються на передовій, відстоюючи державний суверенітет країни, власне право жити на рідній землі. Вшанували хвилиною мовчання і назвали поіменно наших захисників – уманчан, що віддали своє життя за Батьківщину.

Відбулось почесне нагородження. Почесною грамотою виконавчого комітету Уманської міської ради за героїзм та мужність, проявлені при захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в районах проведення антитерористичної операції та з нагоди Дня незалежності України був нагороджений учасник бойових дій, студент ІІІ курсу історичного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Головань Андрій Васильович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x