Як по-новому відзначили День знань на Черкащині (ФОТО)

Як по-новому відзначили День знань на Черкащині (ФОТО)

Цьогоріч у школах Свято першого дзвоника відбулося у новому форматі. За дорученням голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка для навчальних закладів було розроблено рекомендації щодо проведення свята у формі квестів, флешмобів та ігрових заходів, повідомляють в прес-службі Черкаської ОДА.

Як по-новому відзначили День знань на Черкащині (ФОТО)

Так, зокрема, у Золотоніській гімназії ім. С.Д.Скляренка День знань пройшов у новій інноваційній формі. У рамках святкової програми діти подорожували різноманітними станціями на території школи, адже школа за літо істотно видозмінилася, і дітям було корисно та цікаво ознайомитися з її новинками і поділитися враженнями з друзями.
Як по-новому відзначили День знань на Черкащині (ФОТО)

На імпровізованій сцені відбувався концерт за участю талановитих гімназистів, які дарували глядачам казкові пісні, чарівні вірші та феєричні танці. Школярі спостерігали за роботами від LEGO-інженерів, зробили малюнок-символ «1 Вересня» на пам’ять, пили каву з директором та адміністрацією гімназії; на паперових дзвіночках писали побажання, а завершили подорож фотографуванням на чудесних фото-локаціях.

Як по-новому відзначили День знань на Черкащині (ФОТО)

На святковому дійстві у Черкаській загальноосвітній санаторій школі-інтернаті І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради відбувся квест для першачків “Знайомство зі школою”. Другокласники зустрічали новий навчальний рік з аніматорами на шкільному подвір’ї. Для учнів інших класів учителі приготували незвичайний Перший урок, на якому відбулися ігри, конкурси, вікторини, змагання.
Як по-новому відзначили День знань на Черкащині (ФОТО)

Святковим патріотичним флеш-мобом розпочався навчальний рік для вихованців КЗ «Черкаський навчально-реабілітаційний центр «Країна добра Черкаської обласної ради».

Після урочистостей для школярів початкової ланки навчальні заняття розпочалися з розважальних конкурсів та вікторин на тематичних локаціях, де вони змогли не тільки набратися позитивних емоцій, але й адаптуватися до шкільного життя в невимушеній дружній атмосфері.

КЗ «Смілянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів Черкаської обласної ради» також долучився до проведення Дня знань в інноваційній формі: у продовження офіційної частини свята дітям було запропоновано цікаві ігри, розваги та сюрпризи, що чекали на дітлахів на станціях на території школи. На завершення заходу діти отримали солодощі.

Учням Чигиринського району День знань запам’ятається тематичними флеш-мобами, іграми на свіжому повітрі, квестами, руханками, вікторинами.

Школярі закладів освіти міста Канева цього дня мали нагоду у незвичній формі поринути у світ знань: для учнів було проведено показові демонстрації цікавих експериментів із залученням сучасних навчальних приборів. Позитиву також додала участь у пісенних, танцювальних та спортивних конкурсах.

Партнерство у навчанні та грі продемонстрували учні та директор Червонослобідської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1, які під час гри у футбол на новому спортивному майданчику мали нагоду в такий досить незвичний спосіб розпочати новий навчальний рік.

Так, завдяки проведенню Дня знань у новому інноваційному форматі, вдається уникнути виснажливого стояння на “лінійці”, забезпечити позитивні емоції та довільне спілкування, обмін враженнями та багатопланову контактність усіх гостей свята.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x