У Черкасах першокурсників посвятили у студенти (ФОТО)

У Черкасах першокурсників посвятили у студенти (ФОТО)

Запальна та яскрава вечірка-посвята першокурсників у студенти відбулася в Черкасах. Її влаштували 13 вересня на пляжі «Казбетському». На узбережжі Дніпра проходили спортивні ігри, безліч інтерактивів для молоді, квестів, а ще – профорієнтаційні лекторії. Свято зібрало понад тисячу гостей. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської міської ради.

Із новим етапом життя студентів привітав заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар. Міська влада, зауважив він, всіляко підтримуватиме креативні ініціативи молоді.

«Я вірю у вас. Переконаний сьогодні тут переді мною сотні талановитих та амбітних студентів. Не бійтесь нічого, ставте перед собою амбітні цілі, мрійте й шукайте можливості, – сказав він. – Будьте гідними громадянами своєї держави. Власне, ви є саме тією енергією та тою великою силою, яка дає допоможе нам у розбудові успішного міста й країни».

У Черкасах першокурсників посвятили у студенти (ФОТО)

Як розповів директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов, такий захід цьогоріч відбувається вдруге.

«Мета такого свята – об’єднати всю студентську молодь у межах одного захоплюючого й актуального проекту, який організовують безпосередньо молоді люди», – зазначив Сергій Павлович.

«StudCheParty» провели за ініціативи студентської ради ЧДТУ та за підтримки Черкаської міської ради, «Дирекції парків», громадської організації «Нові люди», «Студентська Свобода», ТРЦ «Любава».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x