Пік потепління припаде на суботу, далі на Черкащині похолодає

Пік потепління припаде на суботу, далі на Черкащині похолодає

Завдяки антициклону, який розмістився над Україною, черкащани вже майже тиждень насолоджуються теплою, сухою, комфортною погодою. Температурний фон впродовж більшості діб на 3-5º вище кліматичної норми, що відповідає літнім показникам. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Як повідомив начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань, за прогнозом синоптиків у найближчі дві доби погоду на Черкащині і надалі визначатиме область підвищеного атмосферного тиску та теплі повітряні маси, які поширюються з південного заходу Європи. Тож збережеться сонячна, суха та тепла погода . Вночі та вранці в окремих районах області спостерігатиметься слабкий туман. Температура повітря вночі – +9..+14°, вдень – +24..+29°. Пік потепління припадає на суботу, коли повітря прогріється до липневих значень.

У неділю Черкащина опиниться під впливом атмосферних фронтів і характер погоди зміниться. Літній температурний фон швидко перейде в осінній. Місцями по області очікуються дощі та грози. Температура повітря вночі становитиме +4..+9°, вдень – +13..+18°.

З 25 вересня температура продовжить знижуватися: вночі до +2..+7º, вдень до +9..14º.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x