Черкаське відділення НОК знову очолив Андрій Більда

Черкаське відділення НОК знову очолив Андрій Більда

20 вересня відбулася звітно-виборна асамблея відділення Національного олімпійського комітету Украни в Черкаській області. Учасники засідання заслухали звіт голови відділення, звіт ревізійної комісії та обрали керівні органи на найближчі 4 роки. За результатами таємного голосування очолив відділення вже вдруге поспіль Андрій Більда. За нього віддали 51 голос із 52, один бюлетень визнали недійсним. Заступниками голови відділення обрані дворазовий чемпіон Паралімпійських ігор Антон Скачков, який і до сьогодні виконував ці функції, та депутат Черкаської обласної ради Роман Буданцев, який упродовж останніх двох років активно допомагав спортсменам та в роботі відділення і ніколи не відмовляв при такій потребі. Відповідальним секретарем лишається Іван Урста. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

Голова відділення Андрій Більда підсумував результат роботи команди за останні 3,5 роки, прозвітувавши перед учасниками асамблеї. Він відзначив, що за цей період вдалося організувати 270 власних заходів, в яких взяли участь понад один мільйон черкащан, провести безліч майстер-класів, зустрічей зі спортсменами, олімпійських уроків, залучити до олімпійських забігів тисячі жителів та багато іншого.

«Наше важливе завдання – допомагати провідним спортсменам, створювати комфортні та якісні умови для тренувань, аби вони демонстрували гарні результати. Але маємо приділяти увагу і розвитку масового спорту, пропагуванню олімпійських цінностей, заохочувати та зацікавлювати дітей і молодь до активних занять. Закликаю всіх спортсменів проводити зустрічі зі школярами, пропагувати свій вид спорту, зацікавлювати ним інших. Відділення НОК прагну перетворити на майданчик, де зустрічатимуться люди, об’єднані спільними інтересами заради досягнення високих результатів», – зазначив Андрій Більда під час звіту.

Учасники засідання висловили вдячність колективу відділення НОК України в Черкаській області за підтримку їхніх заходів та ініціатив, за допомогу в організації змагань, за надання подарунків тощо. Оцінку роботі голови та всього колективу відділення поставили високу.

«Сьогодні ми чуємо лише позитивні відгуки про роботу цих людей, – наголосив Олімпійський чемпіон Андрій Хіміч. – Андрій Більда – молодий, активний та наполегливий, завжди знаходить шляхи для вирішення будь-яких питань чи проблем, що виникають. І весь його колектив згуртований, позитивний і націлений на роботу. Тому оцінка лише найвища».

Павло Хникін, який представляв на асамблеї Національний олімпійський комітет України і слідкував за прозорістю виборів та виконанням регламенту, привітав учасників від імені Президента НОКУ Сергія Бубки і наголосив, що з приходом Андрія Більди до керівництва черкаським відділенням у всеукраїнському рейтингу загострилася боротьба за перші місця, адже він – сучасний керівник, із новими підходами та достойно конкурує на всеукраїнському рівні.

Після проведення таємного голосування і обрання головою вдруге Андрій Більда подякував за довіру і можливість наступні чотири роки розвивати олімпійський рух на Черкащині.

«Розумію, що наступні 4 роки працювати доведеться ще більше, аби не просто тримати планку на рівні, але й дієво розвиватися. Упевнений, що гуртом ми зможемо цього досягти. Адже в цій залі зібралися люди, котрим небайдужий спорт. І спільно ми зробимо все, аби наші спортсмени здобували олімпійські перемоги», – наголосив новообраний голова.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x