На Золотоніщині з\’явився новий рекреаційний пункт

На Золотоніщині з\’явився новий рекреаційний пункт

Нещодавно Золотоніський лісгосп облаштував чергове місце для шанувальників активного відпочинку на природі. Рухаючись в напрямку Коробівки, поряд із в’їздом у хутір Холодний, одразу помітите ліворуч дороги, на узліссі, новий рекреаційний пункт – «Холодок». Про це «Нова Доба» дізналася із Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Розташований він у виділі 1-го лісового кварталу № 28 Вільхівського лісництва, у 87-річному сосновому бору.

В огородженому декоративним парканом «Холодку», під тінню могутніх сосен, ніби сховалися три просторі альтанки, а в них – широкі та міцні дерев’яні столи, зручні лави.

Поряд на дорослих та дітей чекає оригінальна гойдалка. Допитливі ж відпочивальники можуть дізнатися тут чимало цікавої інформації про життя лісу, небезпеку лісових пожеж, лісовий етикет – із встановленої наглядної агітації.

Лісівники помітили, що це місце в будь-яку пору дня сховане від спекотного сонця в прохолодну тінь. А мальовничий вид, що відкривається звідси подорожнім і на ліс, і на поле, і на небо, як-то кажуть, дорого вартує.

Проте все це для громади, для відпочиваючих, подорожуючих – цілком безкоштовно. Адже будівництво рекреаційних пунктів для працівників Золотоніського лісового господарства – це ще один з важливих напрямків роботи. В цьому лісівники мають підтримку та допомогу активних, справді небайдужих до долі лісу золотонісців. Наприклад, в рамках спорудження «Холодка», до лісівничої роботи приєднався відомий в Золотоноші волонтер – Олексій Дробязко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x