Гуморист з Умані переміг на міжнародному конкурсі

Гуморист з Умані переміг на міжнародному конкурсі

2 жовтня в Одеській обласній філармонії відбувся ХV Міжнародний конкурс-фестиваль виконавців гумору і сатири, музичного фольклору. За рішенням кваліфікованого журі диплом лауреата першої премії отримав студент з Умані Максим Турчинський.
Студент факультету фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету, актор народного театру драми і комедії УДПУ Максим Турчинський зазначив, що рівень проведення конкурсу-фестивалю був дуже високим. Про це «Нова Доба» дізналася із Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА.

«Конкурс проведений на високому рівні за участі професійних та аматорських виконавців і залишив по собі гарний настрій, цінний досвід та масу задоволення», – написав Максим Турчинський на своїй сторінці у Facebook.

Режисер Народного театру драми і комедії УДПУ Наталія Алексеєва також була нагороджена дипломом «За високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтва».

Довідково. Щорічний Міжнародний конкурс-фестиваль гумору і сатири, музичного фольклору традиційно проходить в Одесі та присвячується Андрію Сові – українському актору, гумористу і майстру художнього слова.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x