Патріотичний турнір на кубок воїнів АТО

Патріотичний турнір на кубок воїнів АТО

12 жовтня Мліїв гостинно приймав учасників традиційного дитячо-юнацького патріотичного турніру – Кубок ветеранів АТО Городищини. Організаторам хотілося через турнір донести підростаючому поколінню цінність мирного життя, залучити дітей до активних видів спорту, ознайомити з культурою, традиціями та історією українського війська.

Турнір, який був присвячений Дню Козацтва та Захисника України, розпочали зі спільної молитви за Україну та благословінь учасників, яке здійснив військовий капелан Микола Сакундяк. Честь підняти прапор випала ветерану АТО Валерію Герасименку та Ростиславу Синчаку – сину нашого загиблого воїна-героя Анатолія Синчака. Усіх присутніх привітали засновник турніру Іван Милокост та головний суддя змагань Дмитро Пінчук.
Приємно вразила активність та завзятість всіх учасників змагань. На запрошення відгукнулися 14 шкіл. Юні спортсмени проявили себе у спортивних естафетах, міні-футболі, влучній стрільбі, художньо-інтелектуальному конкурсі. А поки підбивалися підсумки змагань і визначався переможець, ветерани АТО помірялися силами в перетягуванні канату зі збірною командою шкіл-учасників турніру. Як завжди перемогла молодість! Воїни провели майстер-клас зі стрільби та ознайомили з видами озброєння. Рятувальники з Городища прибули пожежною машиною, розповіли про особливості своєї професії та про правила протипожежної безпеки.

За підсумком змагань переможний кубок турніру і грошову премію отримала команда Городищенської ЗОШ № 2. Найзавзятіші команди нагороджені солодкими призами та грошовими преміями. По закінченні спортивних змагань усіх учасників та гостей частували козацьким кулішем, наваристою юшкою та смачним узваром.

Володимир ЧОС

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x