УДПУ ім. Павла Тичини підписав угоду про співпрацю із Національним природним парком

УДПУ ім. Павла Тичини підписав угоду про співпрацю із Національним природним парком

Дослідження екологічних проблем туристично-рекреаційного обслуговування населення є важливим напрямом діяльності науковців природничо-географічного факультету та Навчально-наукового інституту економіки та бізнес освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. Про це «Нова Доба» у прес-службі навчального закладу.

Упровадження екологічних методів в управління туристськими підприємствами, екологічного менеджменту потребує активної взаємодії з усіма ланками цієї індустрії. Тому науково-педагогічні працівники університету беруть активну участь у різних заходах для ознайомлення з туристичними маршрутами, рекреаційними пунктами та благоустроєм рекреаційних зон у лісових масивах.

Так, під час Всеукраїнської науково-практичної конференції «Роль національних природних парків у розвитку туризму», яка проходила на базі Національного природного парку «Кармелюкове Поділля», науковці університету обмінювалися досвідом щодо екологічного та зеленого туризму із фахівцями Міністерства екології та природних ресурсів, Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької облдержадміністрації, представниками наукових та освітянських закладів, практичними природоохоронцями. Виступаючи на пленарному засіданні, Світлана Совгіра обґрунтувала роль національних природних парків у розвитку об’єднаних територіальних громад, а Віталій Стойка – роль туризму як запоруку розвитку територіальної громади.

Результатом такої діяльності є підписання угоди про співпрацю між університетом та Національним природним парком «Кармелюкове Поділля».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x