«Як ви ставитеся до КВК»

«Як ви ставитеся до КВК»

«Як ви ставитеся до КВК»
Валерій Механіков, 44 роки, інженер:
– Останнім часом телевізор не дивлюся, проте випуски КВК переглядав ще з радянських часів. Ми в школі таке робили. Думаю, такі шоу потрібні, щоб висміювати злободенні теми. «Вихідці» з цього гумористичного шоу також зараз створюють цікаві проекти на тему політики, сімейного життя тощо. Як на мене, без жартів неможливо прожити. Я сам дуже люблю посміятися, пожартувати, хоча й виходить інколи уїдливо, зі злістю.

«Як ви ставитеся до КВК»
Олена Мосягіна, 57 років, працівник в галузі ІТ:
– Я із радістю дивлюся КВК: ну не можна без гумору! Саме гострі питання слід висвітлювати у такому форматі. Хотілося, щоб коміки більше висміювали актуальні соціальні теми. КВК є гарним стартом для акторів-початківців. Наприклад, Карцев, Якубович, Лазарєва розпочинали з цього проекту і досягли успіху. Такі шоу потрібні, бо це цікаво, смішно, актуально, є над чим замислитися.

«Як ви ставитеся до КВК»
Василь Костін, 67 років, пенсіонер:
– Комедійні шоу, зокрема, КВК затребувані суспільством. Набридає життя, що укладається в схему «будинок-робота-будинок». Хочеться посміятися, розслабитися або навпаки замислитися, змінити щось. Щоправда, давно вже не дивився випуски цієї програми. Зараз є більш прогресивні комедійні шоу. Мені здається, цікаво переглянути гумористичні сценки про владців, оскільки вони «недоторканні», а в жартах можна показати всі недоліки. Потрібно більше залучати молодь, оскільки зараз вона трохи пасивна. Також, цей проект є хорошим джерелом інформації.

«Як ви ставитеся до КВК»
Тетяна Шитик, 17 років, студентка:
– Мені не дуже подобається КВК, хоча деякі випуски я переглядаю. У більшості випадків вболіваю за команду з Чорнобаївщини. Добре, що у виступах поєднано музику і жарти. Найбільше ціную гумористичні оповідки на культурну та соціальну тематики. Коміки підбирають влучні моменти, які висміюють. Такі шоу потрібні, бо вони розважають суспільство і розвивають водночас. Думаю, необхідно залучати більше молоді, проте бажано, щоб новим командам допомагали коміки-професіонали.

«Як ви ставитеся до КВК»
Всеволод Курочка, 19 років, студент:
– Мені здається, що такі шоу не потрібні. Я і мої рідні зараз не переглядають випуски цієї програми. Не подобається формат. Хоча в дитинстві з батьком і братом кілька разів дивилися КВК. Не люблю жарти від сторонніх людей. Мені до вподоби тонкий гумор, а у таких програмах для масової аудиторії теми майже незмінні. Хотілося б чогось нового, молодіжного. Попри те, у сучасних комедійних шоу є свої глядачі, тому ці програми мають право на існування.

«Як ви ставитеся до КВК»
Наталія Дяк, 40 років, вихователь:
– Я дивилася КВК у той час, коли він був ще актуальним. Зараз з’явилися більш цікаві проекти, наприклад, «Ліга сміху», «Розсміши коміка». Якщо чесно, політична тематика набридла, цікаво послухати про сімейні драми, життєві ситуації. Я думаю, чим більше якісних комедійних шоу буде, тим краще. Людям потрібні позитивні емоції для відновлення душевної гармонії.

Дар’я Роженкова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x