Чи готове місто Черкаси до «культурного вибуху» розкажуть учасники культурного проекту

Чи готове місто Черкаси до «культурного вибуху» розкажуть учасники культурного проекту

Культурний проект «Літературно-видавничий ландшафт Черкащини: вчимося, досліджуємо, змінюємо», підтриманий Українським культурним фондом, що стартував у Черкасах 2-го жовтня, добігає кінця. За цей короткий період – два місяці роботи, організатори провели стратегічну сесію-дискусію, серію тренінгів, воркшоп, а також вивчили літературні смаки черкащан за допомогою опитування.

Про свої успіхи та про те, чи готове місто Черкаси до «культурного вибуху» й про культурні ініціативи учасників розповідатимуть на прес-конференції, що відбудеться 23-го листопада о 12.00 в «Новій Добі».

Про перебіг проекту, його здобутки та про складності розповідатиме керівниця та тренерка Юка Красюк, голова МГО «Книжковий Маестро» Юлія Чабаненко та його членкиня Людмила Фіть поділяться майбутніми планами щодо організації та проведення 3-го Черкаського книжкового фестивалю. Також будуть озвучені результати опитування.

«Оскільки на втілення проекту ми мали часу лише два місяці, програма була дуже щільною. Однак за такий недовгий час ми багато встигли: члени нашої організації та активні культурні діячи Черкаської області відчутно підвищили свій професійний рівень в царині вибудовування стратегій, фандрейзингу та планування і втілення культурних подій завдяки навчанню на тренінгах», – сказала Юлія Чабаненко, голова ЧОГМО «Книжковий маестро».

Чекаємо на вас 23-го листопада о 12.00 у прес-центрі газети «Нова Доба».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x