Команда Паланської ОТГ увійшла до трійки найспортивніших

Команда Паланської ОТГ увійшла до трійки найспортивніших

Минулими вихідними Берегово (Закарпатська обл.) приймало Всеукраїнські змагання «Найспортивніша ОТГ-2018». Від Паланської ОТГ було делеговано найспортивнішу молодь громади, яка в напруженій боротьбі здобула ІІ загальнокомандне місце серед двадцяти чотирьох команд. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту «Черкаський спорт».

Позмагатись тут можна було у п’яти видах спорту. Серед них настільний теніс, шахмати і шашки, гирьовий спорт, волейбол (або міні-футбол, на вибір).
Представляли нашу команду у настільному тенісі серед чоловіків – Попков Максим, який здобув 9 місце, та Полярушенко Лілія, яка здобула 5 місце. Загальнокомандно з настільного тенісу в результаті – 4.

Шахмати – чоловіча гра. Паланську ОТГ тут відстоював житель с. Берестівець – Василенко Василь, який здобув 9 місце. Жінки ж отримали змогу позмагатись у шашках. Шмалій Світлана виборола для команди 2 місце.

У гирьовому спорті наш представник Марчак Вадим виборов 3 місце.
Волейбольна команда, що представляла Паланську ОТГ налічувала сім гравців. Серед них: капітан команди – Ткач Олег та гравці: Раков Ярослав, Вивальнюк Сергій, Діхтяренко Ігор, Таранов Ігор, Гережа Іван, Драч Констянтин. Команда посіла друге місце у даному виді спорту.

Отож, на Уманщину привезено чергові спортивні медалі на змаганнях Всеукраїнського рівня. Заслужене ІІ місце – це висока оцінка роботи усіх спортивних організацій нашої громади. Вніс свій вклад і наш спортивний клуб, який завжди надає підтримку у заходах з розвитку та популяризації спортивної сфери. Серед учасників команди – члени спортивного клубу «Базис», представники с. Кочубіївка, які неодноразово успішно захищали честь села, а віднині захищатимуть також честь громади.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x