Гороскоп від «Доби» на грудень 2018

Гороскоп від «Доби» на грудень 2018

Овен (20 березня – 19 квітня)
Для Овнів почнеться досить успішний період – обставини складатимуться так вдало, що було б нерозумно прогавити шанс. Цього місяця ви отримаєте надзвичайний запас бадьорості і рішучості, які допоможуть реалізувати всі задумки. Для того, щоб надмірна активність не зашкодила стосункам з оточенням, намагайтеся стримувати себе і не забувати, що не всі люди навколо здатні витримувати такий темп, який можете ви. Сміливо беріться за кілька справ відразу – вдалий збіг обставин дозволить вам упоратися вчасно і якісно. В особистому житті Овна можливі зміни.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 1, 10, і 30 грудня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 3, 12, та 18 грудня.

Тілець (20 квітня – 20 травня)
Цей місяць для Тільців буде надзвичайно важливим. Грудень буде насичений масою різноманітних подій. Не всі з них будуть позитивними, але й вони зрештою підуть на користь, бо дадуть Тільцю важливий життєвий урок. Цього місяця вам має пощастити в коханні. Стосунки з партнером наповняться гармонією, а дім стане фортецею, за стінами якої ви зможете залишити будь-які неприємності. Самотні Тільці отримають шанс на знайомство з дійсно важливою людиною. У кар’єрному плані приготуйтеся до величезного числа завдань, які принесуть грошову винагороду.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 13 і 28 грудня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 4, 12 та 22 грудня.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Цього місяця зорі наповнять Близнюків життєвими силами і зроблять усе, щоб вони змогли успішно вирішити будь-яке проблемне питання. Складних завдань у грудні буде чимало, але всі їх ви зможете виконати швидко і без зайвих зусиль. Не рекомендується інвестувати грошові кошти в ризиковані проекти. Романтична сфера порадує приємними несподіванками і цікавими зустрічами. Не всі з них завершаться тривалими стосунками, але кожна залишить приємний спогад. Батькам перед святами знадобиться ваша допомога, знайдіть можливість її надати.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 9 і 29 грудня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 4, 7 і 13 грудня.

Рак (21 червня – 22 липня)
Цього місяця ви матимете стільки енергії і завзяття, що робота здаватиметься легкою, хоча її буде немало. Якщо ви давно замислювалися про організацію власної справи, саме час втілити свої ідеї в життя. Водночас у вас буде достатньо часу і сил і для відпочинку та розваг. У фінансовому плані проблем ви геть не відчуватимете, але все ж варто зробити деякі накопичення, щоб у період новорічних подарунків почуватися легко і вільно. Сфера особистих стосунків буде дуже гармонійною. На новорічні свята зорі радять змінити обстановку і відправитися на відпочинок подалі від дому.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 11 і 25 грудня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 4, 12 і 16 грудня.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Зорі радять уважніше ставитися до роботи і чітко розставляти пріоритети, щоб не гаяти час на другорядні речі. Емоційна сфера життя буде сповнена позитивом. Ті Леви, які ще не знайшли свою половинку, можуть закрутити бурхливий і пристрасний роман. На жаль, не всі друзі зможуть зрозуміти і прийняти ваш вибір. Але чужі поради та рекомендації можна сміливо відкинути – ваше щастя не має піддаватися зовнішньому втручанню. На Новий рік ви цілком можете запланувати незвичайний відпочинок чи поїздку. Традиційні родинні тости під ялинкою послухаєте іншого року.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 8, 19 і 28 грудня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 3, 12 і 21 грудня.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Цей знак може зітхнути з полегшенням – зорі подарують Дівам енергію, достатню для досягнення будь-яких цілей. Не поспішайте приймати відповідальні рішення самостійно. Звертайтесь до колег і з їхніх порад вибирайте найкращі або взагалі компонуйте. Дівам буде приємно дізнатися, що в кінці місяця можуть виправдатися очікування, покладені ними на свою другу половинку. Ця людина захистить вас від побутових проблем грудня, дозволяючи перевести дух після важких трудових буднів. Самотні Діви повинні знайти час не тільки для посиденьок з друзями, але й відвідування рідних, яким буде потрібна їхня допомога.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 5, 17 і 30 грудня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 4, 11 і 23 грудня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Цьому знаку доля подарує місяць, наповнений яскравими емоціями і захопливими подіями. Черговий календарний період подарує успіхами на професійному терені, які будуть гідно винагороджені фінансово. Любовний фронт не завдасть клопоту, якщо ви зумієте приділити достатньо часу й уваги своїй половинці. Для цього знадобляться і фінанси, і зусилля, і вільний час, але нагорода буде варта того. Одиноким Терезам навряд чи вдасться створити серйозні стосунки, якщо вони не припинять зациклюватися на власних інтересах.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 10 і 14 грудня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 4, 9 і 20 грудня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Цей період буде надзвичайно вдалим для Скорпіона. Але особливого успіху ви досягнете, якщо будете покладатися не тільки на фортуну, але й на власні сили. Потужна підтримка з боку людини, якій ви довіряєте, забезпечить вас шансом на кар’єрне зростання, але не ігноруйте також і підтримку співробітників. На особистому фронті все має бути спокійно і без значних змін, сімейним знакам гороскоп радить спокійніше і уважніше ставитися до партнера, щоб не провокувати появу конфліктів, без яких цілком можна обійтися.
Особливо сприятливі дні: 1, 9 і 26 грудня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 4, 12 і 17 грудня.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Загалом грудень для Стрільців буде цілком позитивним місяцем. Зорі радять у стосунках із колегами і діловими партнерами поводитися не надто агресивно, якщо не хочете отримати відсіч. Самотнім Стрільцям зірки обіцяють щасливий місяць. Напередодні новорічних свят ви можете познайомитися з людиною, яка ідеально доповнить вашу особистість. Поява спорідненої душі може настільки захопити Стрільця, що він сховається від друзів і рідних, проводячи час у романтичних пригодах. Втім, робити цього не варто. Знайдіть трохи часу і для друзів.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 2, 17 і 31 грудня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 6, 12 і 20 грудня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Гармонійне і наповнене подіями життя, безумовно, порадує Козерога. Протягом місяця на горизонті виникатимуть деякі труднощі, але вони дивним чином і абсолютно без вашої участі будуть вирішуватися. Вам залишиться просто насолоджуватися спокоєм, спостерігаючи за тим, як інші розв’язують ваші проблеми. Сфера чуттєвих взаємин порадує сімейних Козерогів: у грудні будь-які негаразди оминуть їх. Вирішальну роль у стосунках буде грати довіра. Дозвольте коханій людині хоч іноді проводити час у компанії давніх друзів. Не псуйте стосунки безпричинними ревнощами, щоб не погіршити новорічний настрій собі і своїй половинці.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 6, 20 і 30 грудня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 5, 14 і 21 грудня.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Грудень стане дуже успішним і багатонадійним періодом. Пригадайте всі цілі, які ви ставили перед собою на початку року. Ви з подивом виявите, що велика частина з них ось-ось стане реальністю. Залишився час для останнього ривка, тому зберіть волю в кулак і починайте діяти. Дивовижні моменти в романтичному житті Водолія ще довго грітимуть душу теплими спогадами. Самотні представники знаку мають великі шанси завести перспективне знайомство. Сімейним Водоліям варто згадати, що не тільки їхнє особисті бажання потребують задоволення.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 4, 14 і 26 грудня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 5, 13 та 17 грудня.

Риби (19 лютого – 19 березня)
На Риб очікує досить динамічний місяць, але особливо проявляти ініціативу не варто. Багато з того, що вам здається дуже простим, насправді потребує значних зусиль і багато часу. У чуттєвій сфері Рибам пощастить опинитися в центрі уваги. Ваша половинка зробить все, щоб оточити вас турботою і увагою. Навіть у тій сфері, яка її не стосується, дорога вам людина спробує допомогти. Якщо їй щось не вдасться, не поспішайте сварити, вона це робить із найкращих побажань. Самотнім Рибам варто подумати про те, щоб провести свята в гучній компанії. Саме там ви можете зустріти своє щастя.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 16 і 29 грудня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 5, 12 і 18 грудня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x