Працівників лісової охорони на Черкащині навчали новим державним стандартам

Працівників лісової охорони на Черкащині навчали новим державним стандартам

Днями в ДП «Корсунь-Шевченківське лісове господарство» було проведено семінар-навчання з лісничими, помічниками лісничих та майстрами лісу щодо заходів з впровадження національних, гармонізованих з європейськими, стандартів. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Програми діяльності Кабінету Міністрів України» від 09.12.2014 року №695 в Україні скасовуються нормативні документи, розроблені до 1992 року. З 1 січня 2019 року необхідно буде користуватися національними стандартами, гармонізованими з європейськими, в яких суттєво змінені підходи до визначення розмірно-якісних характеристик деревини.

На навчаннях для лісівників були розглянуті ряд виробничих питань: особливості електронного обліку лісопродукції згідно з новим національним стандартам, складання первинної документації на заготовлену деревину.

Окрім того, проведено повторне навчання щодо основних аспектів Закону України «Про запобігання корупції» та підготовки до чергового етапу декларування.

Також було проведене навчання-інструктаж з працівниками державної лісової охорони підприємства щодо порядку заготівлі, реалізації новорічних ялинок, їх транспортування та зберігання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x