«Черкаські Мавпи» вийшли до чвертьфіналу розіграшу Кубка України

«Черкаські Мавпи» вийшли до чвертьфіналу розіграшу Кубка України

Черкаські Мавпи впевнено перемогли київських Шаманів у другому матчі 1/8 фіналу Кубка України – 107:56. В 1/4 фіналу нашим суперником буде столичний Київ-Баскет. Перша гра відбудеться у Черкасах 26-го грудня. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські Мавпи».

Більшість питань у цій парі було знято ще після першого поєдинку, в якому чинні чемпіони України здобули 34 очки переваги.
Попри солідний запас господарі, у яких все ще залишаються суттєві проблеми зі складом, з перших секунд повторного поєдинку наполегливо пішли вперед.

Перевага в майстерності гравців «Мавп» швидко позначилася на перебігу подій. Господарі діяли значно швидше та ефективніше. За першу половину вони майже втричі перевершили столичних гостей за результативністю. Ті з усіх сил намагалися захищатися. Навіть на два підбирання випередили професіоналів. Хоча на загальному результаті це не позначилося. Вже до великої перерви «Мавпи» додали ще 29 очок переваги.

Лише в заключній чверті господарі трохи пригальмували, вигравши її всього в два очка. Втім загальна різниця в матчі сягнула 51 очка та неймовірних 85-ти за сумою двох матчів.

У переможців одразу сім гравців набрали від 10-ти очок: Арнет, Сергеєв, Коуклі, Ткаченко, Отверченко, Руслов, Чумаков. При цьому наймолодший Сергеєв зробив вражаючий дабл-дабл – 15 очок, 14 підбирань.

Відзначимо, що столичні аматори на попередніх етапах здолали двох представників Вищої ліги.

У чвертьфіналі «Черкаські Мавпи» зіграють проти ще одного представника столиці – Київ-Баскета з елітного дивізіону.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x