У Городищі рятувальники навчалися домедичної допомоги

У Городищі рятувальники навчалися домедичної допомоги

18 грудня на базі 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області відбувся тренінг з надання першої домедичної допомоги потерпілим. Практикум для рятувальників провели лікарі «Городищенської станції швидкої медичної допомоги». Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Під час тренінгу, медики наголосили на необхідності суворої послідовності дій під час порятунку життя. Алгоритм надання допомоги передбачає усунення дії на організм шкідливих та небезпечних факторів, які загрожують здоров\’ю та життю людини. А також визначення характеру та важкості травм, які становлять найбільшу загрозу для життя.

Додатково під час занять, були розглянути інші небезпечні стани, поранення, забій, вивих, перелом, здавлення, удушення, утоплення, електротравми, кожен стан був ретельно розглянутий та охарактеризований викладачами, до того ж медики розповіли та продемонстрували правильність реанімаційних дій на спеціальних манекенах.

З огляду на те, що часто рятувальникам часто доводиться допомагати вагітним жінкам, окремо було розглянуто і питання надання допомоги жінкам-породіллям.

На завершення фахівці Служби порятунку «101» подякували медикам за надання важливих та необхідних знать. Також рятувальники та медики домовилися проводити такі заняття регулярно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x