Натуральні кондиціонери для блискучого волосся

Натуральні кондиціонери для блискучого волосся

Виготовлення натуральної косметики, включно з кондиціонерами для волосся, останнім часом стало дуже популярним явищем. Дедалі більше людей з кожним роком обирають такі засоби не тільки через їхню доступність, але й через те, що вони абсолютно безпечні для організму. Про користь натуральних кондиціонерів для блискучого волосся читайте далі в матеріалі.

Яблучний оцет. Ще наші бабусі використовували натуральний яблучний оцет для того, щоб зробити волосся блискучим, шовковистим та здоровим. Щоб волосся не мало різкого запаху, радимо перед використанням цього засобу змішати яблучний оцет з натуральними ефірними оліями. Ви можете обрати олії з приємним ароматом, зокрема лавандову, мандаринову та м’ятну. Спосіб застосування: наповніть чисту пляшку з пульверизатором водою та яблучним оцтом у пропорції 1:3. Нанесіть готовий кондиціонер на всю довжину волосся одразу після миття голови.

Кокосова олія. Ні для кого не таємниця, що кокосова олія першого віджиму є одним з найкращих засобів для нормального або сухого волосся з посіченими кінчиками. Цей продукт допоможе відновити волосся після пошкодження магазинною косметикою та шкідливими салонними процедурами. Якщо хочете використати кокосову олію як кондиціонер, нанесіть її на вологе волосся перед використанням шампуню. Залиште кокосову олію на волоссі на кілька годин, перш ніж помити голову. За цей час вона підживить волосяні фолікули. Не хвилюйтеся, засіб чудово змивається, тому волосся не буде жирним після змивання водою. Наносити олію на корені не потрібно. Для отримання помітного результату використовуйте кокосову олію 1–2 рази на тиждень.

Яєчний жовток та лимонний сік. Комбінація цих продуктів є ідеальною для догляду за будь-яким типом волосся, особливо жирного та ламкого. Яєчний жовток має високий вмістом жирів, які глибоко живлять волосяні фолікули. До того ж цей продукт містить велику кількість вітамінів (А, В12, В6, В2, В1, D, Е та фолієву кислоту). Лимонний сік повертає волоссю природний блиск. Утім, використовувати його в чистому вигляді не варто, адже він може сушити волосяні волокна, якщо наносити його у великій концентрації. Спосіб приготування: збийте сирий яєчний жовток та змішайте його з лимонним соком. Готовий засіб нанесіть на всю довжину волосся. Зачекайте. Опісля змийте залишки засобу в душі та помийте голову звичайним шампунем.

Ефірна олія жожоба. Олія жожоба є чи не найбільш ефективним натуральним засобом для догляду за волоссям. Ця рослинна олія має текстуру, що подібна до натурального шкірного сала. Саме тому вона глибоко живить шкіру. Спосіб застосування: олію жожоба необхідно наносити на всю довжину волосся безпосередньо перед миттям голови звичайним шампунем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x